Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Meddig tolerálnád a párodnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tolerálnád a párodnak, ha minden este videojátèkozás lenne a programja?

Figyelt kérdés
2018. márc. 21. 21:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ez így már más. Függő lett. Beszéltél vele a függőségéről? Hogy segíteni akarsz neki leküzdeni. Igazából csak úgy lehet kezelni, mint más függőséget. Ha egy alkoholista nem kap inni, ingerült, dühös lesz vagy akár agresszív is. Így van ez a játékkal is. Ha szeret megpróbálja, ha szereted, mellette állsz majd, és sajnos el kell egy darabig viselned a letargikus, ingerült állapotát, de az idővel enyhülni fog.
2018. márc. 21. 22:30
 12/25 anonim ***** válasza:
78%

Én 11 évig tűrtem és vártam folyamatosan, mikor hagy alább ez a szgép mánia, mikor leszek végre fontosabb, mint az a r.hadt játék.

Most válunk.

Nem mondom, hogy csak ez az oka... De szerepet játszott abban, hogy tönkrement a házasságunk. Amikor állandóan könyörögni kell azért, hogy vegye magát észre vagy úgy bármit vegyen észre a házon belül, mert csak a gép-mosdó-konyha-gép-mosdó-konyha háromszögben tud élni... Amikor könyörögni kell, hogy kicsit figyeljen rám, szeretgessen meg... Na az gáz.

Soha többet nem kezdek szgép mániás pasassal.

31/N

2018. márc. 21. 22:37
 13/25 Interferencia ***** válasza:
79%
12: Respect a f.aszinak, hogy 11 éves kapcsolatot, házasságot összehozott így.
2018. márc. 21. 23:23
 14/25 anonim ***** válasza:
54%

nekem meg az a tapasztalatom, hogy nem tartja “állati szexinek” hogy érdeklődök a hobbija iránt. mondtam, hogy játszunk együtt, én is szivesen játszanék vele, viszont ilyen lövöldözős, kinyírós izében én nem látok fantáziát. oké, figyelni kell, meg taktikázni, meg hú de ügyesen kicseleztem a másikat és túljártam az eszén, de mivel ilyen lövöldözős formába van öntve így engem nem köt le. igy sajnos közösen játszhatót nem találtunk azota se. pedig en is szivesen jatszanek, csak hiaba az erdeklodes ha amugy maga a jatek tipusa nem nekem valo.

En tuti nem toleralnam ha emiatt keves idot toltenenk egyutt, es nem lenne fontos neki annyira az egyutt toltott ido, mint a jatek. szerintem egyensulyban kell lennie. jatszon valamennyit, valamennyit meg toltson velem. de nem azert mert igy parancsoltam es csak nekem fontos, hanem mert o is szeretne onszantabol idot tolteni velem. tehat ha azt erzed hogy neki nem fontos az egyutt toltott ido, mert elhanyagol, akkor valoszinuleg ugy is van, ami nem toleralhato ha sokaig egyutt akartok lenni.

2018. márc. 21. 23:30
 15/25 anonim ***** válasza:

Mi olykor együtt játszunk, olykor ő a haverjaival, attól függ, milyen játék.

Az én férjemnek is ez a hobbija, de ha arról van szó, mindig abbahagyja, ha megbeszéljük, hogy filmezünk, vagy csak összebújunk, stb. Nem a játékkal van a baj, hanem hogy a játék fontosabb, mint te. Szerintem ezt nem kell sokáig tolerálni. Ha látod, hogy inkább játszik, minthogy veled legyen, akkor nincs miről beszélni..

2018. márc. 22. 05:28
 16/25 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem mondd meg neki hogy vagy kevesebbet játszik azzal a r... ps-el vagy lelépsz. Ha 1 hét után se látszik rajta, hogy próbál kevesebbet játszani, akkor lépj le. Figyeld meg mi történik. Lehet, hogy akkor fog észhez térni. Egyébként annál rosszabb nincs mikor annyira függő valaki hogy még azt sem érdekli hogy meztelenül vonaglik a párja előtte jóformán.
2018. márc. 22. 07:12
 17/25 anonim ***** válasza:

Találnod kéne valamit amivel jobban le tudod kötni a figyelmét mint a játék.

Nem feltétlenül szexre gondolok mert azt nem lehet egész nap csinálni, de valami közös program ami mindkettőtöket érdekel az segíthet.

2018. márc. 22. 07:20
 18/25 Bence_ ***** válasza:

Beszéljétek.

Pasi, ő jól van, tudja, hogy szeret így ezt biztosan te is érzed. Eszébe sincs, hogy neked mások az igényeid.

Kérdezd meg, hogy fontos e neki a kapcsolatotok annyira, hogy változzon?

Fontos vagy magadnak, változik?

Figyelj magadra és az igényeidre, ha hiányod van lépj. Legyél növekedés motivált.

2018. márc. 22. 07:56
 19/25 anonim ***** válasza:
attól függ
2018. márc. 22. 08:01
 20/25 A kérdező kommentje:
Szerencsére mèg nincsen olyan nagy mértèkbe ez a függősèg és bízom abba,hogy majd megunja ezt a játèkot. Mindig mondja,hogy szóljak ès akkor majd nem játszik. Eddig nem akartam szólni mert vártam arra,hogy majd rájön velem is kène foglalkozni,de ezek után lehet majd rászólok, köszi a válaszokat
2018. márc. 22. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!