Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem alszik rendesen a barátnőm? Ha én éjszaka felébredek pisilni ő mindig ébren van. Fekszik és engem néz. Este elalszik hamarabb mint én. Lehet azert mert még nem szokta meg h együttlakunk?
Figyelt kérdés
24f
23l
2018. febr. 27. 19:29
1/9 anonim válasza:
Lehet hogy horkolsz, azért nem alszik?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem horkolok.
2018. febr. 27. 19:40
3/9 Interferencia válasza:
Meg akar ölni, vigyázz! Volt már részem ilyenven!
4/9 anonim válasza:
Talán kérdezd meg?
Mi honnan a csodából tudjuk?
5/9 anonim válasza:
Lehet, a felébredés előtt már annyit mozgolódsz, hogy felébred rá.
6/9 anonim válasza:
Másmilyen a matrac, ágynemű mint amit megszokott alváskor.
7/9 A kérdező kommentje:
#5 Lehet
2018. febr. 28. 19:35
8/9 anonim válasza:
Én is mindig felébredek minden apró zajra, mozgásra, pedig este pillanatok alatt elalszom. Egyszerűen szerintem a barátnőd is csak nem tud mélyen aludni és ez az oka. Nem szokott sűrűn fáradt lenni napközben? Mivel én éjjel nem alszok mélyen (plusz sűrűn megébredek) ezért nappal állandóan fáradtnak érzem magam. Persze ez mástól is lehet.
9/9 A kérdező kommentje:
De fáradt szokott lenni.
2018. márc. 1. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!