Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden este horkol, ez normális?
A barátom minden este horkol,már kiidegel.
Titeket idegesít,ha horkolnak mellettetek?
Mi is külön alszunk.
Kipihenetlenül nem lehet se tanulni, se dolgozni.
Nekem a kutyám az előszobában horkol, már arra felébredek. :)
olyankor odébb húzom fél métert, és megszagol.
Próbáld te is.
első vagyok.
Kérdezted. hogy nem rossz, hogy külön alszunk?
Az igazság az, hogy amikor együtt aludtunk, és horkolt, akkor egyikünk sem aludt. Én a horkolása miatt, ő meg azért mert állandóan ébresztgettem, hogy ne horkoljon. A kialvatlanság nagyobb károkat okozott. Se munkában, sem magánéletben nem voltunk toppon a sok kialvatlanság miatt. )és itt nem napokról hanem hónapokról beszélek)
A pont amikor úgy döntöttünk, hogy külön alszunk az volt, amikor én sírógörcsöt kaptam mert újra horkolt. Amióta külön alszik, mindketten tudunk nyugisan, normálisan aludni, a szex is jó. Egyébként nekünk egy orvos tanácsolta.
Hát azt bizony neked kell eldöntened, hogy melyik a rosszabb?
Különaludni, vagy virrasztani, miközben megesz az ideg és rángatod őt 10 percenként.
Szerintem ez utóbbi mindkét fél számára elviselhetetlen és hosszútávon még egészségkárosító is.
Én úgy alszom, mint akit lelőttek, mellettem tőlem fát is fűrészelhetne a párom. :D
Néha idegesítő, ha nagyon fáradtan zuhan be az ágyba, mert akkor nagyon erősen hörtyög - de ha egyszer elalszom, utána már nem zavar.
Nálunk fordítva a gáz, mert én állandóan allergiás vagyok, páromnak így rosszabb. (És olyan kiábrándító, ha egy nő horkol... :() De egyrészt pici a lakás, nincs lehetőség külön alvásra - meg nekünk nem is menne. Kifliben alszunk mindig, és ez mindkettőnknek nagyon hiányozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!