Szerintetek sem normális dolog az, hogy napközben a párommal sosem hívjuk egymást, csak akkor beszélünk ha este hazaérünk?
Szerintem teljesen normális, hisz mindennap találkoztok. Mi is, nem is hívjuk egymást, csak ha valamit feltétlenül közölni akarunk, szerintünk arra való a telefon, beszélgetni jobb élőben. Igaz, mi netezünk :P De ha nem tennénk, akkor se telefonálnánk egymásnak.
Azzal nincs bajom, aki azt teszi, nem vagyunk egyformák.
A legtöbb munkahelyen tilos magánjellegű telefont intézni. (Nálunk engedélyt kellett kérni.
Úgyhogy normális.
Mi mindig felhívjuk a másikat, ha elindulunk haza. Amúgy ritkán telefonálunk napközben, csak ha fontos.
Teljesen normális.
Felesleges ok nélkül hívogatni a másikat munkahelyen.
Ez a normális. Felesleges pénzkidobás és időpocsékolás komoly mondanivaló nélkül napközben zavarni a másikat.
Ez tiniknél még elmegy, de felnőtteknél nem. Mi csak akkor hívjuk egymást, ha valami sürgős dologról kell beszélnünk. De ez nagyon ritka.
Inkább az a nemnormális, aki ennyi időt nem bír ki a párja nélkül...
Egy barátnőm pl reggel és munka vége előtt is mindig hívja a párját, de van, hogy délben is. Féltékeny szegény, elég gáz...
Hát akkor én vagyok a kivétel, a "felnőtt tini" :) Én szeretem felhívni a párom napközben is, csak úgy :) nem tudom miért, ez még a kapcsolatunk elején alakult ki, azóta sem tudtam leszokni róla. Minimum annyi, hogy most indultam, találkozunk -e. Erről is le kéne szokni :)
De egyébként az lenne a jó, ha én is csak este beszélnék vele :)
Régen olyan előfizetésünk volt, hogy ingyen beszéltünk egymással. Ő tudott munka közben telefonálni, én meg egyetemre "jártam".
Állandóan csörgött a telefonom, szinte EGÉSZ NAP beszéltünk.
1 hétig tetszett, utána abszolút nem. Ha valami miatt leraktam a telefont (pl. wc-re mentem), megsértődött.
Ha társaságban voltam (2 óra közötti szünetben az egyetemen) akkor is VELE KELLETT beszélnem.
Örülök annak, hogy most nem beszélünk.
Ha fontos, felhívom, vagy irok neki netről...vagy bemegyek a m.helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!