Szerintetek sem normális dolog az, hogy napközben a párommal sosem hívjuk egymást, csak akkor beszélünk ha este hazaérünk?
Szerintem teljesen normális.
Mi maximum írunk egymásnak egy rövid üzenetet az ebédszünetben néha, de telefonálni maximum akkor telefonálunk, ha tényleges mondandónk van (pl. előbb végez és értem jön vagy mittudomén).
én akkor sem tudom hívni ha akarom
olyan területen dolgozik ahova nem vihet be semmit sem :-)
Ha akarnám, hívhatnám, akár a céges telefonról is. Amíg a munka el van végezve, nem foglalkoznak vele, hogy ki mit csinál. Mindenkinél ott az okostelefon, aki olyan, az úgyis facebookozik vagy e-maileket olvas (ezek a sz.gépekről le vannak tiltva adatszivárgási lehetőség miatt).
De én is dolgozom, ő is, rá se érnénk. Este úgyis megbeszéljük kivel mi történt aznap.
Sőt, annyira kommunikációigényes munkám van, hogy néha annak örülök, ha pár órát egyedül lehetek és nézhetek ki a fejemből - és senki se szól hozzám.
teljesen normális.
szerintem az a nem normális, amit ma csinálnak a fiatalok
bár régen is volt 50 éves kollégám, akik annyira vigyáztak a saját(!) pénzükre, hogy háromszor is felhívták egymást a céges(!) telefonon, hogy elég lesz-e, ha vacsorára 2 db (40 fillér/db) kiflit vesznek, vagy vegyenek-e hármat ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!