Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Meddig tolerálnád a párodnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tolerálnád a párodnak, ha minden este videojátèkozás lenne a programja?

Figyelt kérdés
2018. márc. 21. 21:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%
Másnap reggelig.
2018. márc. 21. 21:24
 2/25 anonim ***** válasza:
59%
Ezen mit kéne tolerálni? Nem értem. Együtt játszunk ofc.
2018. márc. 21. 21:38
 3/25 anonim ***** válasza:
83%
Hat ha a kapcsolatunk rovasara menne, akkor szolnek neki, de ha azutan is a videojatek lenne az elso akkor viszlat :)
2018. márc. 21. 21:38
 4/25 anonim ***** válasza:
71%
attol fugg pesti vagy vidíki-e?
2018. márc. 21. 21:42
 5/25 anonim ***** válasza:
49%

Én is játszanék vele vmit...amiben egymás ellen vagyunk pl. tekken. Aki veszít levesz egy ruhadarabot... :D utána játszanánk tovább csak máshol..

Viccen kívül...törd meg belülről. Érdeklődj a játékról, kezd el játszani te is, próbáld megérteni miért szereti. Ez azért is jó mert állati szexinek fog tartani csak azért mert érdeklődsz a hobbija iránt és játszol, amit egy nő ritkán csinál, ő mint a nagyfőnök be tud majd avatni, tehát férfinak érezheti magát...onnan csak egy lépés választ el tőle h ismét a tiéd legyen a feje is. ;) tapasztalat

2018. márc. 21. 21:48
 6/25 anonim ***** válasza:
75%
Ket napig.
2018. márc. 21. 21:51
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
A vetkőzéssel tarkított játék nagyon ötletes és bejöhet, de szerintem csak átmenetileg. A videójáték könnyen beszippant, utána nehéz róla lekattani. Próbálj más programokat is szervezni vagy néha csatlakozz be te is. Hány éves? Én mondjuk azért beszélnék vele erről hogy ez zava, de akkor ha nem fogja fel meg csak a játék a fontos akkor gáz van.
2018. márc. 21. 21:58
 8/25 anonim ***** válasza:
68%
Én játszanék vele. Szerintem jó program. Néha mi is játszunk, habár ritkán, de én szeretek játszani.
2018. márc. 21. 21:59
 9/25 A kérdező kommentje:
Ez olyan játèk amit nem lehet 2-en egy ps-röl játszani, idegenekkel játszik online. Mondtam hogy zavar,de szerintem nem igen érdekli vagy nemtudom. Engem nem zavarna,ha 1-2 órát játszik mondtam is neki,de egèsz este kicsit kibórító.
2018. márc. 21. 22:08
 10/25 A kérdező kommentje:
Nem nagyon vesz figyelembe, ha meztelen flangálok előtte ,nèha megfogja cicim vagy rácsap a fenekemre és annyi.
2018. márc. 21. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!