Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyan harmat lelkű lánnyal, akinek ha annyit mondtok, hogy "hát te hülye vagy" akkor zokogásba törne ki?
De ez is csak így random kicsúszna a szátokon valamiért, normál hangnemben, nem üvöltözve.
Erre elkezdene zokogni, hogy miért kell őt így megbántani, miért kell annak, akit szeretünk ilyen szavakat mondani.
Mit szólnátok?
Szakítanátok?
Itt mindenki eltért a lényegtől éspedig attól, hogy gyakorlatilag nem vagytok egymáshoz valók.
Nyilván más a neveltetésetek, a habitusotok, az élettel szembeni elvárásaitok.
Nem hiszem, hogy amikor összetalálkoztatok, akkor nem ezek az emberek voltatok, akik vagytok, mégis a külsőtök alapján kezdtetek vonzódni egymáshoz és ez a legnagyobb hiba, két ellentétes személyiség esetében.
Ahhoz, hogy ez a kapcsolat működjön hosszútávon, valamelyikőtöknek alapvetően változnia kellene.
Az pedig soha nem vezet jóra, ha valakinek egy kapcsolat érdekében a személyiségét a nap minden percében meg kell erőszakolnia.
Egy "hülyétől" még nem dől össze a világ ezt mindnyájan tudjuk. Ember nincs itt, akit még a párja ne hülyézett volna le, vagy pont ő a párját, tehát ennek nem kellene ekkora feneket keríteni a válaszadóknak sem.
A Kérdező soha nem lesz egy olyan figura, mint amilyenné a barátnője formálni szeretné, de a Kérdező barátnője sem lesz egy mindent kimondó vagány markotányosnő.
Én nem mondom, hogy szakítsatok, de úgyis az lesz a vége!
És nem egy lehülyézés miatt, hanem mert nem illetek össze.
meg az elejen majdnem sajnaltalak is, de ahogy az osszes tobbi norol vagyis "feminacirol", az mindent elarul rolad.
nekem is mondta mar a baratom, hogy "te nem vagy normalis", rendes hangnemben, nem orditott, de azert mondta, mert nem tetszett neki valami,amit csinaltam, o mashogy kepzelte el.. es nem esett jol, szomoru voltam, mert ha valaki akit szeretsz azt mondja rad, hogy nem vagy normalis, az igen is banto.. es nem vagyok mimoza, se feminaci vagy barmilyen jelzo amivel megilletnel, csak ember vagyok, ha valaki fontos nekem megvalogatom a szavaimat,es elvarom, hogy o is azt tegye.
Jobb lenne ha szakitanatok, mert nem erdemel meg teged.
Ez nagyon gaz.... ilyen piti hülyeség miatt sírni. Nem tudnék azért sírni mert le hülyéznek. Mi lesz ha komolyabb dolog történik az életében? Eret vág?
Én szakitanek ... engem rohadtul irritálna a helyedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!