Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyan harmat lelkű lánnyal, akinek ha annyit mondtok, hogy "hát te hülye vagy" akkor zokogásba törne ki?
De ez is csak így random kicsúszna a szátokon valamiért, normál hangnemben, nem üvöltözve.
Erre elkezdene zokogni, hogy miért kell őt így megbántani, miért kell annak, akit szeretünk ilyen szavakat mondani.
Mit szólnátok?
Szakítanátok?
Előre látom sanyarú sorsodat apám....:D :D :D
Kábé úgy képzellek el benneteket, mint a cirkuszban.
Te csontsovány oroszlánként, reszketve kuporogsz egy zsámolyon, a minimókus meg ostort pattogtatva olvas fel neked az illemtankönyvből! :D:D:D
"kitörnétek magatokból (de normál hangnemben) hogy "ha most sem megyünk enni, én hazamegyek, teli van a f***** ezzel a sok bolttal már".
Erre ő elkezdene szipogni ott mindenki előtt, ott égetne titeket. "
Persze, mert az nem égő, hogy trágár módon nyilvánulsz meg egy zsúfolt helyen. Dehogynem!
Egyébként meg igaza van. Oké, egy egészséges ember egy ideig elviseli, hogy lehülyézik, majd ez odáig fajul, hogy 4-5 hónap után egy bántalmazó kapcsolatban találja magát, és fogalma sem lesz, hogy hogy került oda, mert "ő a laza csaj."
Másrészt: itt sem beszélsz róla túl nagy tisztelettel, nem tudom, hogy mit vársz tőle. Lehet, hogy nem is véletlenül fél az ütéstől?
22/N
Nem illetek össze. Ennyi.
Neked olyasmi tirpák csaj való, mint a kolléganőm, akinek poén, hogy süket ge..cinek hívja a párját, és kötőszóként használja, hogy bas..zdmeg.
A csajhoz meg valami félénk úrifiú való, aki hangosan meg se mer szólalni.
Egyszerűen nem egy nyelvet beszéltek.
Szerintem nem jó valami a csaj lelkében.
Szerintem hagyd el.
Az én párom is mond olyat, hogy f*s*zom ki van, nyilván nem rám, hanem a saját dolgaira. Ilyenkor nem állok neki sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!