Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti járnátok olyan harmat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok olyan harmat lelkű lánnyal, akinek ha annyit mondtok, hogy "hát te hülye vagy" akkor zokogásba törne ki?

Figyelt kérdés

De ez is csak így random kicsúszna a szátokon valamiért, normál hangnemben, nem üvöltözve.

Erre elkezdene zokogni, hogy miért kell őt így megbántani, miért kell annak, akit szeretünk ilyen szavakat mondani.

Mit szólnátok?

Szakítanátok?

2018. márc. 7. 23:21
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
75%

Előre látom sanyarú sorsodat apám....:D :D :D

Kábé úgy képzellek el benneteket, mint a cirkuszban.

Te csontsovány oroszlánként, reszketve kuporogsz egy zsámolyon, a minimókus meg ostort pattogtatva olvas fel neked az illemtankönyvből! :D:D:D

2018. márc. 7. 23:53
 12/46 anonim ***** válasza:
39%
Igen mert pont összeillenénk, kiegészítenénk egymást.
2018. márc. 8. 00:10
 13/46 anonim ***** válasza:
89%
tőlem mondjuk trágárságot nem kapna el a füle soha..de vígasztalást se a magángenerált bajaira
2018. márc. 8. 00:16
 14/46 anonim ***** válasza:
96%
Nem hlyéznék le a barátnőm, de bammeg szaladna ki a számon. Szerintem beteg, ha valaki ettől sírva fakad. Ennyire sérült emberrel nem bírnék normálisan együtt lenni.
2018. márc. 8. 00:24
 15/46 anonim ***** válasza:
72%
Bocsi, de mi sem hulyezzuk le egymast a parommal. Max. viccbol, de nem komolyan. Ugyan nem sirnek, de nem is jarnek olyannal, aki lehulyez.
2018. márc. 8. 01:16
 16/46 anonim ***** válasza:
75%
Én igen, de én nem is voltam bunkó senkivel.
2018. márc. 8. 07:08
 17/46 anonim ***** válasza:
75%

"kitörnétek magatokból (de normál hangnemben) hogy "ha most sem megyünk enni, én hazamegyek, teli van a f***** ezzel a sok bolttal már".

Erre ő elkezdene szipogni ott mindenki előtt, ott égetne titeket. "

Persze, mert az nem égő, hogy trágár módon nyilvánulsz meg egy zsúfolt helyen. Dehogynem!

Egyébként meg igaza van. Oké, egy egészséges ember egy ideig elviseli, hogy lehülyézik, majd ez odáig fajul, hogy 4-5 hónap után egy bántalmazó kapcsolatban találja magát, és fogalma sem lesz, hogy hogy került oda, mert "ő a laza csaj."

Másrészt: itt sem beszélsz róla túl nagy tisztelettel, nem tudom, hogy mit vársz tőle. Lehet, hogy nem is véletlenül fél az ütéstől?

22/N

2018. márc. 8. 07:40
 18/46 anonim ***** válasza:
81%

Nem illetek össze. Ennyi.

Neked olyasmi tirpák csaj való, mint a kolléganőm, akinek poén, hogy süket ge..cinek hívja a párját, és kötőszóként használja, hogy bas..zdmeg.

A csajhoz meg valami félénk úrifiú való, aki hangosan meg se mer szólalni.

Egyszerűen nem egy nyelvet beszéltek.

2018. márc. 8. 08:29
 19/46 anonim ***** válasza:
21%
Az ilyen nők csak szerepet játszanak, megtanulják kiskoruktól kezdve,hogy ha panaszkodnak,sírnak,akkor ezzel tudnak befolyásolni másokat...régi trükk. Nem is feltétlenül tudatos. Valamilyen szinten minden nőben benne van,mert míg egy nőt eleve úgy nevelnek,hogy lesik minden kívánságát és segítik ahogy tudják,a férfiakat arra nevelik,hogy "old meg a problémád".
2018. márc. 8. 08:36
 20/46 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem nem jó valami a csaj lelkében.

Szerintem hagyd el.

Az én párom is mond olyat, hogy f*s*zom ki van, nyilván nem rám, hanem a saját dolgaira. Ilyenkor nem állok neki sírni.

2018. márc. 8. 09:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!