Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti járnátok olyan harmat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok olyan harmat lelkű lánnyal, akinek ha annyit mondtok, hogy "hát te hülye vagy" akkor zokogásba törne ki?

Figyelt kérdés

De ez is csak így random kicsúszna a szátokon valamiért, normál hangnemben, nem üvöltözve.

Erre elkezdene zokogni, hogy miért kell őt így megbántani, miért kell annak, akit szeretünk ilyen szavakat mondani.

Mit szólnátok?

Szakítanátok?

2018. márc. 7. 23:21
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

Idióta feminácik kíméljenek.

Egy "hát te hülye vagy" még a legnagyobb nemesi családoknál is kicsúszhat.

2018. márc. 11. 20:25
 32/46 anonim ***** válasza:
59%

Hol találtad ezt a kis mimózát? :)

Soha nem kezdenék ilyennel, szakíts vele minél előbb. :D F

2018. márc. 11. 21:17
 33/46 anonim ***** válasza:
48%
Tényleg siralmas, ahogy brszélsz vele/róla. Jobban járna ha sírás helyett összeszedné magát és kirúgna. Nagyon jól működő "kapcsolat" lehet, ha te meg a neten sírsz idegeneknek ahelyett, hogy vele beszélnéd meg a problémát, vagy ha tényleg ennyire zavar, tisztességesen szakítanál.
2018. márc. 11. 21:33
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon jól működő "kapcsolat" lehet, ha te meg a neten sírsz idegeneknek ahelyett, hogy vele beszélnéd meg a problémát, vagy ha tényleg ennyire zavar, tisztességesen szakítanál."

Ezt a kategóriában szereplő kérdések 80%-ára simán rá lehetne sütni...

2018. márc. 11. 21:41
 35/46 anonim ***** válasza:
66%
Oké, a bőgés túlzás, de ezt a stílust, amit te művelsz azt meg én nem tűrném. Te egy csűrben nevelkedtél?
2018. márc. 11. 21:42
 36/46 anonim ***** válasza:
A jó kapcsolat titka, ha minden nap sorban áll egy pofonért és meg is köszöni. :D
2018. márc. 11. 21:45
 37/46 A kérdező kommentje:

Na valami idióta femináci megint ugyan azt a kommentet leírja 50x különböző felhasználókról.

Ezért van ez a kategória retardáltkám, hogy ide írjunk.

A parasztok, az maximum te vagytok, hogy belepofázol dolgokba, amiről nem kértem ki a véleményed.

Egy szóval nem írtam, hogy szakítani akarnék, ti tanácsolgatjátok.

2018. márc. 11. 21:59
 38/46 A kérdező kommentje:

Csak a teljesen mentális toprongy, femináci nők próbálják azt most elhitetni mással, hogy bármennyire is hibás vagyok ebben az ügyben. Mert természetesen mindig a férfi a hibás, mentális betegek vagytok, komolyan.

A normális nők elismerik, hogy a lánynál nem 100-as valami.

2018. márc. 11. 22:03
 39/46 anonim ***** válasza:
66%

Elismertem te egyszerű. :D Azzal kezdtem.

Ezt a feminácizást meg villámgyorsan fejezd be, mert egy klasszikus férfi a múlt század elejéről ilyen stílust soha nem engedett meg magának. Ajánlom az elmúlt kétszáz év irodalmát, Jókaitól tanulhatsz egy kis jó modort. Még egyszer: ezt a pimaszságot soha, soha nem tűrték el a nők a finomabb körökben, úgyhogy modernizmusért neked se kell a szomszédba menni. A klasszikus férfi azt is tudta, hogy a nő az nem a legjobb haverja a kaszinóból, akivel szemben megengedheti magának a bárdolatlanságot és a keményebb beszédet. De most már biztos vagyok benne, hogy te pajtában nőttél fel.

Az a baj a magadfajta kis ficsúrokkal, hogy a feminácizást egy mindent elsöprő atombombaként dobjátok a veletek ellenkező nőkre, miközben semmilyen klasszikus értéket nem tudtok felmutatni a feminizmust megelőző korszakokból.

2018. márc. 11. 22:40
 40/46 anonim ***** válasza:
23%

lollypop te panelproli

200 éve a nők sem ilyenek voltak, nem valami szutyok klubb szarszagú wc-jében szoptátok az idegen farkakat

ennyit érdemeltek

2018. márc. 11. 23:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!