Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék melltartót venni de anyukám nem vesz nekem. Régebben vett már hármat. Szeretnék újjakat is de hogy vegyem rá anyumat h vegyen? (hol lehet jo minőségű melltartót venni? )
Miért nem akar neked venni, azt nem kérdezted?
Én amikor szükségét éreztem, megmondtam anyának, hogy szükségem van új melltartóra és vett. Mondjuk kb 16 éves korom óta magamnak veszem, csak azelőtt volt ez így.
Ha nem akarsz méregdrága melltartót, akkor érdemes c&a h&m és hasonló helyeken körbenézni, kínain is van olcsón, de azok mind irdatlan hülyén vannak szabva, én még jó melltartót, kínain nem találtam, pedig nagyon keresgéltem, az ilyen triumph, tezenis irdatlan drágák, még a woman's secret elég jó, és ott szoktak lenni valódi akciók, amikor tényleg olcsón szerezhetsz be minőségi cuccokat.
De mondom, nekem a c&a-s melltartókkal sincs bajom, egyedül a kínain nem találtam soha jót.
Ha méretben jók, ez a 3 db egy ekkora lánynak épp elég ( az én lányom is ilyen idős, neki is 3 van, bőven elég). Hiszen csak tesiórára kell ( most amúgy is nyári szünet van), meg az áttetszős, illetve vékony felsők alá.
Ha viszont szorít, vagy kibuggyansz belőle, akkor azzal már rá tudod venni anyukádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!