Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja sok pasit ha egy lány szivacsos melltartót hord?
21 éves vagyok és elég kicsi a mellem (80B), de néha szeretnék én is jól kinézni egy ruhában, kicsit kivágottabb fölsőt felvenni. olyankor push-up melltartót veszek fel. a mostani párom nem zavarja, a kismellű csajok tetszenek neki, az meg hogy kicsit csalok a melltartóval nem érdekli.
viszont az előző pasim mintegy fel volt háborodva. pedig előtte mondtam hogy kisebbek a melleim.
most egy csaj, akit az élet megfoszt attól hogy normális méretű mellei legyenek, mindig csak bő, alaktalan ruhákban járjon? Olyan nagy baj ha kicsit csal, kicsit jól akar kinézni? ha úgyis csak a barátja látja meztelenül, mások miért ne hihessék hogy neki is van melle?
ezt olyan igazságtalannak érzem hogy nem elég hogy kicsi, még meg is szólják, ha vastagabb melltartót vesz, mert esetleg nem szilikonpárti és inkább "természetes" módszerrel él.
annyival úgyse látszik tőle a mell nagyobbnak csak kicsit szebb a dekoltázs.
a pasiknál ez tök más. azt nem látja valaki lépten-nyomon. nekem meg egy 14 centis pénisz ugyanúgy farok, mint egy 20 centis, amíg betölti a funkcióját. én nem ezt lesem.
de egy mell sajnos mindig szem előtt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!