Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti járnátok olyan harmat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok olyan harmat lelkű lánnyal, akinek ha annyit mondtok, hogy "hát te hülye vagy" akkor zokogásba törne ki?

Figyelt kérdés

De ez is csak így random kicsúszna a szátokon valamiért, normál hangnemben, nem üvöltözve.

Erre elkezdene zokogni, hogy miért kell őt így megbántani, miért kell annak, akit szeretünk ilyen szavakat mondani.

Mit szólnátok?

Szakítanátok?

2018. márc. 7. 23:21
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
64%
Nem fog kiugrani az erkélyről ne aggódj. Ha nem szereted hagyd el. Ilyen sértődős csajjal de még pasival se kezdtem volna.
2018. márc. 8. 09:21
 22/46 anonim ***** válasza:
25%
Fa szom, a nőket állandóan hallom azt mondani párkapcsolatokban nevetve, viccesen a barátjukra hogy "De hülye vagy" vagy "Te hülye vagy". Azt szabad?
2018. márc. 8. 10:15
 23/46 anonim ***** válasza:
25%

Minden egyes nekem adott 0% al tudom, hogy a világ fogyatékosai vagytok.

Köszönöm.

2018. márc. 8. 10:23
 24/46 anonim ***** válasza:
2%
Erre is jöhet sértődékeny, dagi lányok.
2018. márc. 8. 10:24
 25/46 anonim ***** válasza:
95%

57% Te pörögsz ezen, egy lepontozáson. A nullázás itt már néphagyomány, bármit írsz. Menj az ételekhez, ott akkor is nullát kapsz, ha leírod, hogy mi a kedvenc ételed.

Nekem sajnos gyakran "mocskos" a szám, szóval engem az ilyenek nem rendítenek meg. Engem is tartottak tuskónak, pedig empatikusabb voltam, mint a megjátszottan érzékeny lányok, akik amúgy aljasok a hátad mögött. Viszont nem beszélnék így másoknak a barátomról, ahogy te. Mármint úgy kiakadtál, mintha kb. megcsalna. De egyetértek, nem vagytok egymásnak valók, és megértem ha irritál, szóval nem tudom mire vársz még.

2018. márc. 8. 10:36
 26/46 anonim ***** válasza:
16%

Te fax, kérdezőt mióta lehet pontozni.

Azt se tudják a dagi lányok hogy mit pontozgatnak már idegbetegségükben. 😂😱

2018. márc. 8. 10:41
 27/46 anonim ***** válasza:
0%
Elsonek is szakembert javasolnek neki majd , miutan nem sirja el magat ha elo veszem a kukacot akkor ra terhetunk a temara.
2018. márc. 8. 12:12
 28/46 anonim ***** válasza:
11%
Én is szakembert javasolnék, csak én nem a Kérdező barátnőjének, hanem ennek az 57%-os hozzászólónak :)
2018. márc. 8. 12:52
 29/46 anonim ***** válasza:
24%
Én neked javasolnék, dagi frusztrált lány, aki egéaz nap a gykn lóg
2018. márc. 8. 17:17
 30/46 anonim ***** válasza:
46%

Ez nem harmatlelkűség, TE vagy egy ordas nagy praszt.

Ha nekem mondana ilyet a párom a másodiknál páros lábbal rúgnám ki, mert bunkókat NEM viselek el.

A tiédnek sem bőgni kéne, hanem kivágni a csába.

2018. márc. 8. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!