Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a barátnőmbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátnőmbe vetett bizalmam úgy elillant egy nap alatt mint a nyári harmat?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egy nap kettő hazugságon kaptam. Az egyik nem olyan súlyos de a másik igen. Becsapott és hazudott nekem, mivel a legjobb barátnőjével pizza és mozi helyett elmentek discóba. Lehet ez gyerekes és nem felnőttes a részemről de én ezt becsapásnak érzem. Mert nem szóltam volna neki egy rossz szót sem ha megmondja az igazat hogy hová terveznek menni. Mert nem lehet szerintem egymástól az életteret elvenni és csüngni a másikon. Csak nekem ez a tette rosszul esett
2016. júl. 28. 17:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%

Hogy mit tegyél? Magadtól nem jössz rá, hogy szakítani kéne akkor?

Bizalom nélkül nincs kapcsolat.

De: és mi van, ha csak meggondolták magukat és disco-ba akartak menni, és nem moziba? Szimplán spontán ötlet volt az egész! Erre nem gondoltál?

2016. júl. 28. 18:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Jogos. Mert nem az van hogy nem engedted el hanem hogy mehetett csak nem oda ment ahova mondta. Igen ez sz.r ügy. Ezek után majd felmerül benned hogy legközelebb hova megy és hogy egyáltalán a barátnőjével megy-e majd.
2016. júl. 28. 18:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát, erre nincs bevált recept. A bizalom ha elillan... Nem értem hogy miért kellett ilyet hazudnia, ez jelentéktelen dolog. Lehetne mondani hogy ne foglalkozz ilyen kis dolgokkal, de... Nekem is rosszul esne, pedig felnőtt vagyok. :-) A hazugság az hazugság. Beszélj vele és magyarázd el neki, hogy ez neked nem oké. Kérdezd meg hogy miért hazudott.
2016. júl. 28. 18:09
 4/11 A kérdező kommentje:
De én soha nem mondom neki, hogy hová menjen vagy nem! Akar elmegy discóba. Csak mondtam neki legyen őszinte és mondja el nekem. Direkt elmeséltem a rossz tapasztalatomat a volt barátnőmmel kapcsolatban!
2016. júl. 28. 18:11
 5/11 anonim ***** válasza:
38%
Nekem könnyebb a dolgom: már az első perc után elegem van az összes nőből. A kutya se kíváncsi a panaszkodásaikra, nyivákolásaikra, kényeskedéseikre, hazudozásaikra, hülyének nézéseikre. Megkímélem magam attól, hogy később durva dolgok derüljenek ki róluk, mert általában mindegyik "nőnek" szépített lotyóról kiderül, hogy erkölcsi fertők, még a "normálisakról" is.
2016. júl. 28. 18:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor még tojik is a fejedre. Mert ha elmesélted neki hogy volt rossz tapasztalatod, pláne hogy nem így kellett volna tennie. Írt volna egy sms-t: "Kedves mégsem pizzázni megyünk hanem dizsibe. Puszi"
2016. júl. 28. 18:13
 7/11 anonim ***** válasza:

Ki kell deríteni mi volt a háttere a történetnek.

Ha a barátnőd már máshol mással keres izgalmakat, akkor ideje lenne megbeszélni, hogy hogyan lehetne megmenteni a kapcsolatotokat, hogyan élhetnétek meg együtt izgalmakat :)

És aztán ha nem megy, egyikőtök sem akarja, akkor vegyetek egymástól vidám búcsút... :)

2016. júl. 28. 19:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Kérdés hogy a barátnőjével volt-e egyáltalán? Lehet ő csak falaz neki. Nem egy ilyen történt már a környezetemben.
2016. júl. 28. 19:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Bocsánat, de még mindig ezen lovagolsz? Pár napja ugyanezt feltetted, csak bővebben kifejtve és akkor még kaja és mozi után mentek discoba míg te otthon tanultál. Ha ennyire zavar vele beszéld meg. Ha úgy érzed nem tudsz benne bízni keress mást.
2016. júl. 28. 20:19
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A múltkorjában kicsit másképp szólt a kérdés,akkor mindenki a barátnődet pártolta.Csak fel tudtad tenni úgy is,hogy neked legyen igazad.Ügyes vagy.:-D
2016. júl. 28. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!