Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a barátnőmbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátnőmbe vetett bizalmam úgy elillant egy nap alatt mint a nyári harmat?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egy nap kettő hazugságon kaptam. Az egyik nem olyan súlyos de a másik igen. Becsapott és hazudott nekem, mivel a legjobb barátnőjével pizza és mozi helyett elmentek discóba. Lehet ez gyerekes és nem felnőttes a részemről de én ezt becsapásnak érzem. Mert nem szóltam volna neki egy rossz szót sem ha megmondja az igazat hogy hová terveznek menni. Mert nem lehet szerintem egymástól az életteret elvenni és csüngni a másikon. Csak nekem ez a tette rosszul esett
2016. júl. 28. 17:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Csak idegbajos állattá fogsz mellette válni.

Kivágni a francba az első ilyen szar után, hidd el tapasztalatból mondom.

És hidd el azt is hogy létezik olyan nő aki képes őszinte lenni, aki viszont nem azzal nem éri meg szenvedni mert te leszel a szar ember mindenki szemében ha kiborulsz.

2016. júl. 29. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!