Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szerelmes mindenki a legjobb barátnőmbe?
"Pedig nem szebb, mint én, max csinosabb."
Tehát szebb?
Megmondjuk mi hogy melyikőtök a szebb, csak mutass egy (vagy 2) képet rólatok. De azt ne áruld el melyik vagy te és melyik ő, így nem befolyásolsz senkit.
De kép nélkül az a tippem hogy ő sokkal csinosabban öltözködhet, több időt tölt sminkeléssel stb. és - ha tetszik, ha nem - ez sajnos elég sokat számít elsőre.
Nekem is volt ilyen barátnőm. már csak volt, szerencsére. Ő azt csinálta, h minden srácra mosolygott, mindenkivel elhitette, h van esélye, mindenkivel flörtölgetett, meg kétértelmű mondatok,stb. de senkitől se akart semmit, csak hitegette őket, mert tetszett neki a nagy figyelem. Az a sok szerencsétlen fiú meg epekedett, virágot vett, szerelmes levelet írt, randik, stb. Egyszerűen a csaj élvezte ezt a közeget, h mindenkinek bejön, h róla megy a társalgás férfikörökben.
Nekem esélyem se volt semmire, míg ő a barátnőm volt, mert mindenki őt akarta, tőlem érdeklődtek, h mivel lehetne bevágódni nála. :/ Nagyon örültem neki, gondolhatjátok. Aztán leépítettem és én is sikeres vagyok.
Nagyon szép és csinos a csaj, szóval ezt nem vitatom el tőle, de szerintem gáz volt, amit csinált. Én nem hitegettem, hintáztattam azt, akitől nem akartam semmit és most sem teszem. Na de mindegy is, mert ennek a sok srácnak, férfinek ez így nagyon is megfelelt, hiszen ő volt a húdekedves, húdejófej, közvetlen, szép lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!