Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem szerelmes vagyok a legjobb fiú barátomba. Tudnátok segíteni? Többi lent! 15/L
Már 2 éves korunk óta legjobb barátok vagyunk! Teljesen olyan mintha testvérek lennénk, és ezt már sokan mondták is és így is tekintünk egymásra. A szüleink is legjobb barátok egymással így szintem minden héten találkozunk. Ugyan azon a téren lakunk szóval egyszerű.
Már egy ideje többet érzek iránta...mindent meg tudunk beszélni egymással...még a csajos/pasis ügyeinket is. Érdekes, mivel ilyen közel állunk egymáshoz...nem szoktuk megölelni/megpuszilni egymást.
Ti, hogy tudatnátok vele, hogy többet éreztek iránta???Vagy ti kerültetek már ilyen helyzetbe?
Ez most nagyon fontos, kérlek normálisan válaszoljatok.
Nem is rossz amit az 1-es mondott talán kérdezd meg hogy milyen lányok tetszenek neki és amikor elmondta kérdezd meg és mi a helyzet velem én tetszek neked?
15/l (kicsit merész de hát na)
Szerintem nem jó ötlet. Ha nincs testi kontaktus köztetek akkor ő barátként tekint rád és ezt nem éri meg kockáztatni. Főleg nem 15 évesen amikor nem tartanak általában sokáig a kapcsolatok.
Mindezt úgy mondom,hogy nem is olyan régen volt hogy én is azt hittem szerelmes vagyok a legjobb barátomba,de nem mondtam semmit és elmúlt. Érthető a vonzalmad hiszen sokat vagytok együtt,de próbálj meg másokkal ismerkedni.
De mindet szigorúan az én véleményem nem kell szentírásnak venni.
Már próbáltam más felé is nyitni ilyen téren, de csak rá tudok gondolni.
Amikor együtt vagyunk és a pasikról beszél mindig elkezd féltékenykedni meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!