Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem szerelmes vagyok a legjobb fiú barátomba. Tudnátok segíteni? Többi lent! 15/L
Már 2 éves korunk óta legjobb barátok vagyunk! Teljesen olyan mintha testvérek lennénk, és ezt már sokan mondták is és így is tekintünk egymásra. A szüleink is legjobb barátok egymással így szintem minden héten találkozunk. Ugyan azon a téren lakunk szóval egyszerű.
Már egy ideje többet érzek iránta...mindent meg tudunk beszélni egymással...még a csajos/pasis ügyeinket is. Érdekes, mivel ilyen közel állunk egymáshoz...nem szoktuk megölelni/megpuszilni egymást.
Ti, hogy tudatnátok vele, hogy többet éreztek iránta???Vagy ti kerültetek már ilyen helyzetbe?
Ez most nagyon fontos, kérlek normálisan válaszoljatok.
Nem lehet,hogy igaza van?
Semmi szükséged 15 évesen kapcsolatra
Nem is akarnék összejönni vele! Amúgy meg körül néztél már? Én legalább nem cigizek meg iszok...Meg semmi... Jó tanuló vagyok...jó sportoló
Attól, hogy szerelmes vagyok valakibe nem hinném, hogy olyan nagy gond!
Nem mondtam,hogy gond egy szóval sem.
És nem tudtam ezek a dolgokat rólad
Nagyon dicséretes csak így tovább 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!