Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti szakítanátok az élettársato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok az élettársatokkal, ha kiderülne, hogy legalább kétszer annyi pénzt kér a házrezsire, mint amennyi rátok jutna - s ráadásul most még rákért, mondván, nem elég?

Figyelt kérdés
Az ő házában lakunk. Nekem is van házam, van hova mennem szakítás esetén.
2018. febr. 20. 16:49
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy most már nagyon összegabalyodtunk, nélküle sem lenne jó (hiányozna) - és attól is félek, hogy együtt maradunk (nem tudom, meddig)...
2018. febr. 21. 20:17
 42/48 A kérdező kommentje:
Ráadásul még azt is elvárja/elvárná, hogy, ha valami tönkremegy, közösen vegyük meg. Ha ennyivel többet kér már 1 éve, abból futná bőven egy új mosógépre, vagy ilyesmire is bőven. Éves szinten legalább 3-400 ezer forinttal kért többet, mint ami költséget én okoztam.
2018. febr. 21. 20:30
 43/48 anonim ***** válasza:
62%
ha valamit jözösen használtok és tönkre megy, egyértelmű, hogy közösen vesztek újat. Azért valljuk be, te sem vsgy egy gáláns férfi...
2018. febr. 22. 05:21
 44/48 A kérdező kommentje:
Szerintem az ördög a részletekben van, vagy inkább úgy mondanám, hogy összességében kell nézni a dolgokat. Így vagy úgy, de éves szinten minimum 300 ezerrel több pénzt kért, mint amiben vagyok neki. Ha ezt is beleszámítod, akkor már másképpen fest az egész. Plusz még a hónap folyamán is veszegetek ezt-azt, amiket nem fizet ki. Az is megvan néhány tízezer. És nem jövök ki a 250 ezres nettómból, mióta vele vagyok.(kb 1 éve)(folyószámlám a mínuszokban néhány százassal - ezerben persze)
2018. febr. 22. 10:11
 45/48 anonim ***** válasza:

Szakítanék, a hazugság nem tolerálható, de ha az életmód, akkor még annyira sem. HA meg ilyen kicsinyes szarságban, hogy pénzt húz le, hát egy napot se várnék.

Szerinted ő igazán, őszintén szeret? Na ne!

2018. febr. 23. 11:39
 46/48 A kérdező kommentje:
...de jól adja...(lépnem kéne)
2018. febr. 23. 21:38
 47/48 anonim ***** válasza:

#46, jól adja?

Jó drágán a vizet meg a gázt - mondjuk évi 300 ezert egy fix prosti nem annyira rossz üzlet, csak akkor azt kellene mondania, hogy ez ennyi, semmi több.

2018. febr. 23. 23:57
 48/48 A kérdező kommentje:
Előttem pénzes pasijai voltak, és eléggé úgy néz ki, hogy az volt a lényeg (hogy pénzesek). Állítása szerint beleunt (mert ők kicsit úgy is kezelték, vagyis sexre meg háztartási munkára az anyagiak fejében). Mondta többször is, hogy a pénz nem minden. (Igaz, azt is mondta, hogy azért kell (valamennyi) az élethez. A mellékelt ábra szerint azért az anyagias beállítottsága nem szívódott fel a semmibe...Valamiért (ezt most nem részletezem) kötve van hozzám (valamennyire) - vagyis van némi tárgyalási alapom egy elfogadható "lehúzásra". Mert én viszont nem vagyok kötve (hozzá)...
2018. febr. 24. 07:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!