Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti szakítanátok az élettársato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok az élettársatokkal, ha kiderülne, hogy legalább kétszer annyi pénzt kér a házrezsire, mint amennyi rátok jutna - s ráadásul most még rákért, mondván, nem elég?

Figyelt kérdés
Az ő házában lakunk. Nekem is van házam, van hova mennem szakítás esetén.
2018. febr. 20. 16:49
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Kezdem úgy érezni, hogy az a kialkudott heti egy szex is benne van a rezsiben.(csinos nő, de így már nem annyira tetszik).
2018. febr. 20. 17:01
 12/48 A kérdező kommentje:
Az orgazmust szerintem nem játssza meg (mert többnyire csak úgy megy el, ha kézzel rásegít magának)- de voltak (gyanúm szerint) inkorrekt dolgai a szexben is.
2018. febr. 20. 17:07
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lépj tovább. Elég bunkó dolog ennyi pénzt kicsikarni tőled, amikor nincs is annyi a ház rezsije. Ez sima lehúzás.
2018. febr. 20. 17:15
 14/48 anonim ***** válasza:
83%

Már nem azért, hogy védjek bárkit. Csak egy tény. Egyes számlákat lehet elektronikusan kérni (és úgy még olcsóbb is) pl Telekomos számlák stb, szóval nem teljesen megalapozott a gyanú.

Az is opció, hogy kvázi rá számol még egy fix összeget, mint lakbért kicsit pofátlanul.

De belvárosi lakás szóval lehet tényleg nagy a rezsije és e-számla az oka a hiányzó csekk elismervényeknek. (mondjuk az is igaz, ha a valóságban élsz nagyjából sejted, milyen számlákat kell találnod: víz, gáz, áram, közösk. stb, szóval ha mind megvan és úgy van hiány akkor meg nehezen lehet e számla opció)

2018. febr. 20. 17:23
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a buta, ha azt se tudod, hogy mire fizetsz ki ennyit. Miért nem nézted meg eddig, hogy mennyi a rezsi?

Miért nem kérdezel rá, hogy miért nem elég 60 ezer? Mire megy el? Egyáltalán minden csekket összeadtál? Fűtés, közös költség, tévé, internet? Milyen közös kiadás van még? Pl. tisztító szerek, wc papír, mosópor....

Hitel van a házon?

Kaját hogy rendezitek?

Szerintem gáz, hogy felnőtt ember létedre ennyire nem vagy képben.

2018. febr. 20. 17:24
 16/48 anonim ***** válasza:
Mi volt ez az inkorrekt szexes dolog?
2018. febr. 20. 17:30
 17/48 anonim ***** válasza:
100%
No és a kaja, bevásárlás? Tisztító szerek stb? Nem itt kéne kérdezősködni, hanem vele megbeszélni.És ha nem ad értelmes választ, akkor mehetsz vissza a komfort nélküli házadba, és várj csak...mi az hogy kialkudott heti egy szex?
2018. febr. 20. 17:31
 18/48 A kérdező kommentje:
Valamilyen speciális okból (lehet, hogy majd leírom ezt az okot) neki nagyon nagyon rossz lenne, ha szakítanék. Ezért én inkább azt a javaslatot venném előtérbe, hogy lefaragjam a rezsit. Nem tudom, ezt hogyan élné meg, de erre fogok kísérletet tenni (mert rendes vagyok). De, ahogy látom az anyagiasságát, nem tudom, hova "futhat ez ki"...
2018. febr. 20. 17:32
 19/48 anonim ***** válasza:
Vezessetek egy füzetet a kiadásokról, ezzel elkerülhetőek a félreértések.
2018. febr. 20. 17:39
 20/48 A kérdező kommentje:

Eléggé kiábrándító arra gondolni, hogy azért ragaszkodik annyira hozzám, mert jól jövök neki anyagilag.

...egyébként is hol ezt-hol azt vetet velem - és csak a legritkább esetben fizeti ki...(havonta ez is kiad egy érezhető összeget...)

2018. febr. 20. 17:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!