Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti szakítanátok az élettársato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok az élettársatokkal, ha kiderülne, hogy legalább kétszer annyi pénzt kér a házrezsire, mint amennyi rátok jutna - s ráadásul most még rákért, mondván, nem elég?

Figyelt kérdés
Az ő házában lakunk. Nekem is van házam, van hova mennem szakítás esetén.
2018. febr. 20. 16:49
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

Családi ház, a rezsit rendesen összeadtam - a legnagyobb tételek a gáz -víz- villany. Van még néhány kisebb tétel.

Elhittem neki eddig, hogy kell ennyi pénz a rezsi rám eső részére (na jó, kicsit sokalltam, várakozó állásponton voltam - most viszont, hogy még rákért - túllőtt a tűrésemen. Mindent összeadtam, úgy sincs 60 a ház rezsije.

2018. febr. 20. 17:50
 22/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom milyen kapcsolat az olyan, ahol az egyik félnek fogalma sincs a rezsiárakról...

Nálunk úgy van, hogy ez a párom háza, itt lakunk a kislányommal, de tisztában vagyok minden költséggel, gáz/víz/villany/telefon/net stb.Mellesleg bevásárolni értelemszerűen együtt járunk.

Semmiképp nem hagynám annyiban a helyedben.

Na meg mi az egy kapcsolatban, hogy kialkudott szex?Ez nekem magas.

2018. febr. 20. 17:51
 23/48 A kérdező kommentje:
Ja, és minden második bevásárlás az enyém (már a kifizetése)..Ez amúgy rendben is lenne, nem ez a része gond a kiadásaimnak...
2018. febr. 20. 17:52
 24/48 anonim ***** válasza:
100%

Meg élettársammal enyém/tiéd, nem a miénk?

Ez nem kapcsolat.

2018. febr. 20. 17:52
 25/48 A kérdező kommentje:
Normális kapcsolatban mindegyik fél képben van a fizetendő rezsitételek nagyságával. Ahol viszont (mint jelen esetben) az egyik fél nyerészkedni akar a másikon - ideig óráig ez sikerülhet is - egy darabig lehet ködösíteni, megvezetni a másikat...
2018. febr. 20. 17:55
 26/48 A kérdező kommentje:
Hatvan felé járunk, azt mondja, az ő hüvelye heti egyet bír, több az sok lenne neki (egyébként nagyon csinos hölgy - számomra nagyon szexi)
2018. febr. 20. 17:57
 27/48 A kérdező kommentje:
Ez a mi együttélésünk nem olyan mint egy házasság, ahol minden közös. Nálunk ez nem lehetséges, neki sokkal többje van, mint nekem...máshonnan jött mint én (a felmenőit illetően).
2018. febr. 20. 18:01
 28/48 anonim ***** válasza:
Azonnal kidobnám.
2018. febr. 20. 18:02
 29/48 A kérdező kommentje:

Hát igen, én sem érzem jól magam átba(h)va - ezzel a válaszoló nincs egyedül.

Most vagyok nehéz helyzetben, mert a szakítással őt hoznám rendkívül rossz helyzetbe - de a maradásom már nem ad nekem olyan pozitív közérzetet, mint amiben eddig még bíztam.

2018. febr. 20. 18:10
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

Tökmindegy, hogy hány évesek vagyunk, nem csapjuk be a másikat, nem hazudunk.

A szexben nyilván tudtok olyan megoldást találni, ami mindkettőtöknek megfelel, de azt is csak akkor, ha beszéltek róla.

2018. febr. 20. 18:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!