Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok nem adna bele annyit a kapcsolatba fél év után, mint ti, akkor szakítanátok?
Én mindent megteszek kettőnkért, az egész kapcsolatért, nála nem érzem ugyanezt. Bizonyos dolgok mostanában elmaradtak, amik viszont eddig megszokottak voltak. Elfelejtett bizonyos dátumokat (szülinap pl.), egyszerűen nem figyel rám. Nem érzem, hogy fontos lennék neki, vagy számítanék még annyit, mint az elején.
Ezek apróságnak tűnhetnek, de elég bántó tud lenni.
Ezek okok a szakításra részetekről, vagy várnátok még egy kicsit?
Egyszerűen nem tudom mi lenne a legjobb, össze vagyok zavarodva.
Szeretem, de közel sem kapok annyi odafigyelést és törődést, mint az elején, én viszont csak mostanában kezdtem el gondolkozni, hogy lehet érne valamit, ha én is vissza vennék egy kicsit? Vagy adják bele mindent, mint eddig, hátha változik?
Nem szakítanék. De az biztos hogy beszélnék a fejével.
Nem tudom itt sokan mindent eltitkolnak mindenki előtt, de én baromira nem tudok ilyen lenni. Ha valami böki a csőröm már azonnal nyomom neki, na nem hisztizve, hanem azonnal mint egy észrevételt. A hiszti azért van, mert az ember elnyomja magában a gondokat, és amikor túlcsordul rázúdítja a másikra. Nem érdemes idáig várni.
Kommunikáció nélkül nincs remény se támpont amiért harcolhatsz...vagy nem? Nekem csak így megy. Megbeszéljük, elmondjuk mi zavar a másikban, és próbálunk javítani a dolgokon. Ha nem megy, újra és újra, amíg van erő és remény (no meg szeretet) :)
Persze. Bármit tehetsz, de véletlenül se beszélj vele.
31/f
Ha már az elején nem ad bele ugyanannyit, az csak egy szükség-érdek kapcsolat.
Fél év:DDD Ne már, az túlzás, ennyit várni;)
Igen.
Elég volt az életemben egy olyan kapcsolat, ahol én mindent beleadtam, a nő pedig csak elfogadta, de nem nagyon erőltette meg magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!