Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok a barátotokkal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a barátotokkal, ebben az esetben? Mit tennétek? Mit mondanátok?

Figyelt kérdés
Voltunk a barátommal egy buliban, ahol ott volt egy lány, aki még tetszett neki egy időben, de aztán úgy döntött inkább nem próbálkozik nála és velem jött össze. Amikor találkoztunk azt mondta a buli után elgondolkodott egy picit, de nem miattam, velem tökjó volt ott, de így mondta:˝"Kicsit sokat fordultam meg háttal az ajtónak". Aztán kifejtette, hogy emiatt alány miatt gondolkodott el de kb. 2 nap alatt le is zárta és nem volt nagy cucc, nem kell neki az lány, és velem akar lenni. Nagyon kiakadtam rá. Jogosan? Mit kéne tennem?

2018. jan. 17. 16:29
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ez azt jelenti, hogy nem szeret?
2018. jan. 17. 16:30
 2/13 anonim ***** válasza:
27%
Szeret, csak átgondolta a dolgokat. Nem várhatod el senkitől sem, hogy kőkeményen és mindig uralja az érzelmeid. Ha van olyan exed, aki dobott vagy olyan, aki nagy hatással volt rád és odamenne egy buliban hozzád, neked is megdobbanna a szíved.
2018. jan. 17. 16:31
 3/13 anonim ***** válasza:
97%
Jogos. Azert kivancsi lennek...ha az a lany most kezzel labbal csapolna h akarja a pasidat, akk is teged """valasztana"""-e. Mert most nem valasztott...ha belegondolsz.
2018. jan. 17. 16:32
 4/13 anonim ***** válasza:
46%
Tulajdonképpen miért akadtál ki? Eljutott oda a kapcsolatotok, hogy nem csak a hormonok játéka tartja melletted a barátodat, hanem az ész érvek is melletted szólnak. Mi a bajod?
2018. jan. 17. 16:37
 5/13 A kérdező kommentje:
Ja igen, azt nem írtam, hogy ez 2 hónap után történt...
2018. jan. 17. 16:40
 6/13 anonim ***** válasza:
48%

Ha emiatt azonnal szakítanál, az csak a sértett egód dacos reakciója lenne, menekülés abból az állapotból, amikor nyilvánvaló, hogy nem vagy tökéletes.

Bár a párod nem kezelte túl empatikusan a dolgot, szerintem az nagyon jó, hogy legalább nyíltan beszélt erről. Rengeteg kapcsolat siklik ki azért, mert a felek nem beszélik meg azokat a dolgokat, amik kellemetlenek vagy nehéz beszélni róluk.

Szerintem beszéljetek még erről. Értsétek meg, hogy mit érez, mit gondol a másik, és találjátok ki, hogy merre tovább.

2018. jan. 17. 17:27
 7/13 anonim ***** válasza:
44%

# 6-os, én meg nem értek ezzel egyet!

nem "nagyon jó" olyanokról beszélgetni, hogy bár már javában együtt vagytok, de egy újabb találkozás újra felkavarta a másikat.

2018. jan. 17. 18:05
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
#7: Ezért nem kell meglepődni, hogy a kapcsolatok többségében nem teljesen őszinték a felek.
2018. jan. 17. 18:07
 9/13 anonim ***** válasza:

Tököm elküldte, szóval foyltköv.:

"kb. 2 nap alatt le is zárta.."

1.ideális eset hidd ez a kapcsolato alakulásában, hogy az ELEJE a rózsaszín köd. (ez most nem igen van, Ami nem baj, én is így vagyok 6 éve (!) kapcsolatban, de ideálisnak ez lenne az ideális, tapasztalat)

Magyarul nem szerencsés helyzet már az első 2 hónapban más csaj után epekedni, akinél nem volt töke kezdeméynezni, és talán azóta is benne van ez a mi lettvolna ha..

2. Amit írsz annak azért nincs értelme, mert Poppert idézve: "mit csináljak én ezzel?" Miért akarod TE a saját terhedet rám pakolni? Mi közöm van nekem ahhoz, hogy te más után vágysz? Neked kell magadban ezt lerendezned, hidd el, és nem tud ebben senki segíteni, mert ezen egyedül kell végigmenni.

Ergó rohadt fölösleges, sőt, kifejezetten ártó dolog minden ilyen helyzetet a másik tudtára hozni, ahányszor felkavarodsz, vagy vonzalmat érzel valaki iránt. Mihez kezdjen ő ezzel? Csak rombolod a - még ráadásul meg sem szerzett-bizalmat!

Persze én csak 6 éve vagyok kapcsolatban, de én sem pakoltam ilyen dolgokat rá a másikra. És ő sem rám.

Igen, bántja az egót, az önbecsülést, a bizalmat is rombolja, ahogy mondod!

Pontosan ezért nem kéne ilyenet a másik arcába tolni, ha már a szavaival élve "nem si nagy cucc".

Kösse akkor az orrára, ha valóban szerelmes belé és össze készülnek jönni. Akkor van látjogosultsága, egyébként ez csak rombol.

Kérdező:

Egyébként ettől még bármi lehet, nem lehet előre megmondani mi lesz, 2 hónap még az eleje, határeset, még alakulhat ez a dolog nagyon máshogy is és lehet nagyon szerelmes beléd.

2018. jan. 17. 18:16
 10/13 anonim ***** válasza:

# 8

Ott a kifejtett érvem a túlzásba vitt őszinteséggel kapcsolatban. ;) Lehet más a véleményed, számomra ez a normális, hogy nem bántoma párom -főleg nem fölösleges- dolgokkal, amik neki csak fájnak, és egyébként is nekem, magamban kell leredneznem.

Ha meg nem sikerül, akkor vedd elő ezt a fene nagy őszinteséget. Akkor van már létjogosultsága, addig meg hülyeség és felesleges.

2018. jan. 17. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!