Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti szakítanátok az élettársato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok az élettársatokkal, ha kiderülne, hogy legalább kétszer annyi pénzt kér a házrezsire, mint amennyi rátok jutna - s ráadásul most még rákért, mondván, nem elég?

Figyelt kérdés
Az ő házában lakunk. Nekem is van házam, van hova mennem szakítás esetén.
2018. febr. 20. 16:49
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
48%

az eljárás nem volt szép tőle így.. Bár ahogy írásodból kivettem nem volt tisztázva hogy ez a rezsi fele e vagy se.

ha meg úgy veszem hogy 60e ft ért laksz nagyvárosban egy jó állapotú házban rezsivel együtt akkor tulajdonképpen egy vicc..

Szerintem beszéld meg vele, ne velünk :)

a 60at veheted ugy hogy egy menet egy fizetős lánynál 10-15e ft..

na most ha heti 1x vagytok az 4 alkalom az már 60 és ingyen laksz :)

2018. febr. 20. 18:12
 32/48 A kérdező kommentje:

Egyik az, hogy én a kölcsönös élvezet alapján szexelnék valakivel - mert képesnek és alkalmasnak tartom magamat arra, hogy örömet szerezzek. Nem vagyok se csúnya, se buta, potenciám is van, és csóró se vagyok. Vagyis: nem kívánok pénzért szexelni.

A másik: Én az elején azt hangsúlyoztam: amibe én kerülnék (kerülök) neki, azt szeretném fizetni. És, amikor később rákérdeztem, : mi van a 60 ezerben, csak a rezsi-e, azt mondta, igen. Nade miért fizetném én az ő részét is a rezsiből? Az bennem fel sem merült, hogy az egészet én fizetném. Milyen alapon?

2018. febr. 20. 18:46
 33/48 anonim ***** válasza:

Beszéljétek meg alaposan, ki, mit, hogy, mikor fizet, ha kell minden mt számla alapján, levezetve osszatok el.

Nekem ez az enyém/tiéd dolog is magas. Engem nem érdekel, a párom kevesebbet keres, vagy nem. Akkor is közös a kassza. Ez sosem volt kérdés.

2018. febr. 20. 18:52
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
Az milyen ház,hogy nincs havi 60 ezer a rezsi? Főleg így télen. Én panelba fizetek 40-45-öt havonta...
2018. febr. 20. 19:22
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
Mi a parommal kis varosban elunk egy eleg kicsi (kb 50nm) hazban, aminek kicsi a rezsije, megis havonta fejenkent kb 60ezer az, amit "bedobunk" a kozosbe (rezsi+elelmiszer, tehat a kozos koltsegek), es van, hogy még igy is sokszor ra kell kernem a bevasarlashoz, mert nem eleg ez a penz, pedig nem elunk nagy labon, nem eszunk minden nap hust, stb. Es a nagy bevasarlasokon kivul ugye sokszor van, hogy be kell ugrani a boltba ezert-azert, amit meg ilyenkor a sajat penzembol fizetek. Tehat a 60ezer a havi kiadasokra nagggyon nem sok, ha ebbol kajat, haztartasi dolgokat is fedez
2018. febr. 20. 23:35
 36/48 anonim ***** válasza:
63%
110m2-es családi haznak a havi fűtése telen minimum 70ezer, de akkor nincs meleg..
2018. febr. 21. 03:02
 37/48 A kérdező kommentje:

..mint már írtam is, a bolt még erre jön rá, havonta kb 38-40 ezer (amit én fizetek, minden második bevásárlás). És az is írtam már, hogy erre jönnek még rá hetente néhány ezres kis pluszok, amiket én fizetek.

A fűtés (gázkazán) pedig konkrétan (átlagosan) 18 ezer havonta, a feljegyzései (óraállások havonta lejegyezve). Most, hogy még rákért a pénzre, utánajártam. Eddig nem tudtam, nem figyeltem. Mindent a lejegyzett adatok alapján írtam az eddigiekben is - konkrétumokat.

2018. febr. 21. 12:43
 38/48 anonim ***** válasza:
Akkor viszont nem ertem. Letezhet, hogy igy felreismerted a parodat, hogy igy atverjen? Plane hogy anyagi dologban, ami szerintem eleg gusztustalan. En azert mindenkepp megkerdeznem, hogy mit fedez az a 60ezer ft, hatha van ra valami elfogadhato magyarazat, vagy valami olyan koltseg, amirol te nem tudsz (gőzöm sincs, csak talalgatok)
2018. febr. 21. 19:25
 39/48 A kérdező kommentje:

Emlegetett valamiféle albérlet-félét is, de én mondtam, hogy nekem nincs szükségem albérletre, mert van házam, ahol lakhatnék, albérletbe én nem mennék (arra nem költenék). De ő mégiscsak becserkészett a havi fizetendő pénzembe egy kis többletet (nagyjából a fele többlet.

Egyébként én is azt gondoltam, hogy a fűtés több lehet, mert nekem is több szokott lenni a vidéki házamban - de az adatok alapján annyi, amint leírtam. (azért sem gondoltam, hogy ennyire túlfizettet. De mért emelt még ezen is??????

2018. febr. 21. 20:12
 40/48 A kérdező kommentje:
Nem ismertem félre, vagyis azt gondoltam, szelídül majd az anyagiassága, de nem úgy tűnik...
2018. febr. 21. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!