Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok az élettársatokkal, ha kiderülne, hogy legalább kétszer annyi pénzt kér a házrezsire, mint amennyi rátok jutna - s ráadásul most még rákért, mondván, nem elég?
az eljárás nem volt szép tőle így.. Bár ahogy írásodból kivettem nem volt tisztázva hogy ez a rezsi fele e vagy se.
ha meg úgy veszem hogy 60e ft ért laksz nagyvárosban egy jó állapotú házban rezsivel együtt akkor tulajdonképpen egy vicc..
Szerintem beszéld meg vele, ne velünk :)
a 60at veheted ugy hogy egy menet egy fizetős lánynál 10-15e ft..
na most ha heti 1x vagytok az 4 alkalom az már 60 és ingyen laksz :)
Egyik az, hogy én a kölcsönös élvezet alapján szexelnék valakivel - mert képesnek és alkalmasnak tartom magamat arra, hogy örömet szerezzek. Nem vagyok se csúnya, se buta, potenciám is van, és csóró se vagyok. Vagyis: nem kívánok pénzért szexelni.
A másik: Én az elején azt hangsúlyoztam: amibe én kerülnék (kerülök) neki, azt szeretném fizetni. És, amikor később rákérdeztem, : mi van a 60 ezerben, csak a rezsi-e, azt mondta, igen. Nade miért fizetném én az ő részét is a rezsiből? Az bennem fel sem merült, hogy az egészet én fizetném. Milyen alapon?
Beszéljétek meg alaposan, ki, mit, hogy, mikor fizet, ha kell minden mt számla alapján, levezetve osszatok el.
Nekem ez az enyém/tiéd dolog is magas. Engem nem érdekel, a párom kevesebbet keres, vagy nem. Akkor is közös a kassza. Ez sosem volt kérdés.
..mint már írtam is, a bolt még erre jön rá, havonta kb 38-40 ezer (amit én fizetek, minden második bevásárlás). És az is írtam már, hogy erre jönnek még rá hetente néhány ezres kis pluszok, amiket én fizetek.
A fűtés (gázkazán) pedig konkrétan (átlagosan) 18 ezer havonta, a feljegyzései (óraállások havonta lejegyezve). Most, hogy még rákért a pénzre, utánajártam. Eddig nem tudtam, nem figyeltem. Mindent a lejegyzett adatok alapján írtam az eddigiekben is - konkrétumokat.
Emlegetett valamiféle albérlet-félét is, de én mondtam, hogy nekem nincs szükségem albérletre, mert van házam, ahol lakhatnék, albérletbe én nem mennék (arra nem költenék). De ő mégiscsak becserkészett a havi fizetendő pénzembe egy kis többletet (nagyjából a fele többlet.
Egyébként én is azt gondoltam, hogy a fűtés több lehet, mert nekem is több szokott lenni a vidéki házamban - de az adatok alapján annyi, amint leírtam. (azért sem gondoltam, hogy ennyire túlfizettet. De mért emelt még ezen is??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!