Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ti kaptok penzt a parotoktol amire kell? Pl. Nagyobb dolgok, telefon stb.
Telefon? Az az én vagyontárgyam, csak én használom... Mi köze hozzá a páromnak? Meg a sminkcuccaimhoz és a ruháimhoz is mi köze? Magamnak fizetem.
Az más, hogy néha meglep egy ruhadarabbal, amit szeretne rajtam látni... De ha valami kell nekem, nem vele vetetem meg. Még a nyaralással is úgy vagyok, hogy csak akkor fogadom el, ha ő szeretne menni, nekem épp nincs rá keretem, de mivel egyedül nem érezné jól magát, ezért állja nekem is a jegyet vagy a hotelt... De ilyen dolgokat igenis vegyen meg az ember magának...
Én egyenruhás vagyok, rajtam kívül egy 50es nő van az osztályon, a többiek srácok, 28-50 évesek. Egyenruha fétisem is van. Párom mégse talált ki olyat hogy keressek másik állást mert sok egyenruhás fazon majd rám hajt és mi lesz. Nem is nyomulnak de ha ilyen lenne is leállítanám. Teljes köztünk a bizalom.
Másrészt igen, közös a pénz attól hogy külön számlára érkezik. De ha mondjuk ő nem dolgozna de nem lenne telefonja nyilván vennék neki. Ha a századik gépes játék kéne azt meggondolnám de ha belefér miért is ne.
Szerintem baromi gyorsan keress valami állást, tegyél félre és lépj le. Ezek a sztorik szoktak úgy folytatódni hogy x gyerekkel menne a nő de még annyira sincs pénze. Ennyire nem szolgáltathatod ki magad senkinek, főleg egy ilyen agresszív (igen ez már az mégha passzív is) alaknak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!