Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lanyok, ti kaptok penzt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, ti kaptok penzt a parotoktol amire kell? Pl. Nagyobb dolgok, telefon stb.

Figyelt kérdés
A kerdes azert merult fel bennem, mert en pillanatnyilag nem dolgozom,mivel a parom nem toleralta a munkam(pultos voltam) , azt mondta,hogy inkabb o dolgozik es kesz. Sajnos a telefonom kezd tonkremenni , es emiatt kertem volna tole 70ezer forintot de nem hajlando adni .... (Egyebkent ruhara siman elkoltene) Mellesleg jol keres, o tiltott el,es soknak erzi a keresem...
2018. jan. 30. 14:36
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
87%
Olcsóbért is lehet mobilt találni. Mellesleg ha én szerettem volna munkám én a tiltásért kidobtam volna, vagy pofájába röhögök.
2018. jan. 30. 14:40
 2/36 anonim ***** válasza:
94%
Ha kérnék, adna, de ő a párocskáddal ellentétben normális ember, úgyhogy alapból nem várná el, hogy ne dolgozzak. Jó érzés teljesen kiszolgáltatottnak lenni egy ilyen uralkodó, korlátozó suttyónak? Értelmesebb ember sikítva menekülne egy ilyen egyenlőtlen, kettős mércés szartengerből.
2018. jan. 30. 14:42
 3/36 A kérdező kommentje:
Olcsobbat sem venne meg. :) Imadtam a munkam, de erte ugy gondoltam akkor,hogy megeri..hat sajnos nem erte meg...
2018. jan. 30. 14:42
 4/36 anonim ***** válasza:
25%

Attól még, hogy a pultos állásodnak nem örült, elvárhatta, hogy keress egy megfelelőbb állást.

Ezenkívül magára vessen, ha nem enged dolgozni. Az már más kérdés, hogy nem mindegy az ételt fizeti helyetted, vagy a "szórakozásodat".

2018. jan. 30. 14:43
 5/36 anonim ***** válasza:
91%
Jól választottál...
2018. jan. 30. 14:44
 6/36 anonim ***** válasza:
78%
Mekkora csicska vagy
2018. jan. 30. 14:45
 7/36 A kérdező kommentje:
A munkam ellen az volt az erv,hogy mindenki rammaszna es o ezt nem birna elviselni... Ereztem,hogy ez sok lesz,de belementem. Tegnap jott fel ez a telefon tema es azonnal nemet kaptam az arcomba ,pedig idaig csak par dolgot kertem tole,azok sem voltak ekkora osszeguek
2018. jan. 30. 14:46
 8/36 anonim ***** válasza:
88%
Aki ilyen lemondásokra kényszerít, az nemhogy nem éri meg, de konkrétan szart se ér. Ha tanulsz az esetből, akkor vagy most otthagyod, vagy csak simán visszamész dolgozni és ha emiatt balhézik, akkor tudod mit kell tenned. Ha meg azért szakít, mert nem tetszik neki a munkád, amit szeretsz, azzal igazából neked tesz szívességet..
2018. jan. 30. 14:46
 9/36 anonim ***** válasza:
93%

De most is az merül csak fel benned, hogy vajon más kap e pénzt mobilra, nem az, hogy talán pattani kéne sürgősen ebből a börtönből.

Te is megérdemled a sorsod, komolyan.

2018. jan. 30. 14:47
 10/36 anonim ***** válasza:
90%
Mi az, hogy nem enged dolgozni? És te meg szót fogadsz neki? Páros lábbal rúgnám ki az ilyen gyökereket.
2018. jan. 30. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!