Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti szoktatok a párotoktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktatok a párotoktól kapni valamit?

Figyelt kérdés
Én rám mindent lehet mondani csak azt nem hogy a pénzéért vagyok a párommal. Teljesen önálló keresettel külön kasszân vagyunk. 2 éve lakunk együtt. 3 havonta elvisz vacsorázni ahogy én is őt 2 havonta kapok egy szál rózsát és ennyi. Nagyon jól keres szóval nem az anyagiak miatt nem kapok több figyelmességet. 15 órát dolgozom minden nap és nincs időm boltba járni ha bármit kérek hogy hozzon pl.ruha, tiszt.szerek, stb....akkor mindig kifizetem neki.Miért nem csinál olyat mint a barátnőim párjai hogy mondjuk nem kéri el az árát hanem ajândékba kapom tőle?
2016. júl. 14. 09:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

szerintem a megszokás, meg van mit fizet ő és mit te...

de ha zavar, akkor beszélj vele (normális hangnemben!)

23F

2016. júl. 14. 09:22
 2/21 anonim ***** válasza:
Persze.Minden este desszertként túrórudit....
2016. júl. 14. 09:25
 3/21 anonim ***** válasza:
Smucigság,ha sokkal jobban keres tőled és nincs közös kassza.Te beadod mindenedet,ő meg él nagylábon.Elvégre együtt éltek.
2016. júl. 14. 09:26
 4/21 anonim ***** válasza:
Szóval ez így furcsa hozzáállás a részéről.
2016. júl. 14. 09:27
 5/21 Noblesse Oblige ***** válasza:

elmegyünk úszni, teniszezni, kosarazni, most ami nagyobb ajándék, az a sporttábor, amit ő fizetett ki.

De van, hogy csak ír, hajtogat valamit, esetleg elgitározik nekem egy szerelmes dalt.

Sokkal több az apróság, mint a pénzbeli vagy nagy dolog.

Vagy szokott nekem hozni fahéjas müzlit, amit imádok, de csak ritkán engedem meg magamnak.

Mi viszont 4-5 havonta ha elmegyünk vacsizni. Mondjuk ez nálunk oda-vissza megy. Tehát én is apróságokkal meglepem, vagy feldobom a napját és ő is ezt viszonozza, és viszont.

Szerintem ha változtatni akarsz ezen, akkor kezd el te az ajándékozást. Legyen valami kedves, aranyos, egyszerű dolog. Egy kedves üzenet, vagy a kedvenc sütijét süsd meg, csinálj neki valami aranyosat... és ha kérdezi miért kapja, akkor mond el, hogy azért, mert mindenkinek jól esik egy kis apró boldogság, amikor érezzük, hogy ránk gondolnak és szeretnek és ezt meg is kapjuk. Szerintem előbb utóbb beszáll ő is a buliba, és akkor lehet emelni a téteket is.

2016. júl. 14. 09:32
 6/21 anonim ***** válasza:

Elég furcsa hozzáállás szerintem.

Oké, a ruha talán még érthető (bár én ezt sem fizettetném ki a párommal). De közös háztartásban vagytok, néha neki is kéne állnia a tisztítószereket.

Beszélni vele? Lehet, hogy nem lenne jó ötlet, mert valószínű, hogy csak sértődés lenne belőle.

A gond ott van, hogy ezt neki kéne tudnia. Tehát neki kellene önmagától valamilyen fogú figyelmességet biztosítania számodra.

2016. júl. 14. 09:35
 7/21 A kérdező kommentje:
Tavaly szülinapomkor elvitt egy bizonyos helyre amit " tőle kaptam" az utiköltség az kb 25.000ft volt de a belépőket én fizettem ami 18.000ft volt. Ez is érdekes eset volt
2016. júl. 14. 09:36
 8/21 anonim ***** válasza:
Nálam, az ilyen kapcsolat, a szexkapcsolat kategóriába tartozik.
2016. júl. 14. 09:38
 9/21 anonim ***** válasza:

#7:

akkor szülinapodra elvitt kocsikázni, te meg fizettél egy programot? vagy én értem félre? :O

23F

2016. júl. 14. 09:39
 10/21 A kérdező kommentje:
Igen
2016. júl. 14. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!