Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti szoktatok a párotoktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktatok a párotoktól kapni valamit?

Figyelt kérdés
Én rám mindent lehet mondani csak azt nem hogy a pénzéért vagyok a párommal. Teljesen önálló keresettel külön kasszân vagyunk. 2 éve lakunk együtt. 3 havonta elvisz vacsorázni ahogy én is őt 2 havonta kapok egy szál rózsát és ennyi. Nagyon jól keres szóval nem az anyagiak miatt nem kapok több figyelmességet. 15 órát dolgozom minden nap és nincs időm boltba járni ha bármit kérek hogy hozzon pl.ruha, tiszt.szerek, stb....akkor mindig kifizetem neki.Miért nem csinál olyat mint a barátnőim párjai hogy mondjuk nem kéri el az árát hanem ajândékba kapom tőle?
2016. júl. 14. 09:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

#10:

hát azért ez már fura...mármint ez milyen ajándék?

a kérdésnél a leírásból azt hittem meg van ki mit vesz és azért kéri el...de ez így elég gáz szerintem...

erről beszélgessetek, mert látni, hogy téged nagyon zavar...

23F

2016. júl. 14. 10:02
 12/21 anonim ***** válasza:

Sajnos én azt veszem észre, hogy manapság elég kevés az a férfi, aki csak úgy, akár kis apróságokkal meglepi a barátnőjét. Legyen az egy virág, egy tábla csoki, egy meglepi program, bármi. És nem azért mert bunkók, hanem mert egyszerűen nem jut eszükbe.

Esetleg valaki, férfi, írhatna valami ötletet, hogy mégis mi ennek az oka, és hogyan tudna hatni egy barátnő a barátjára, hogy ezeket az apró kedvességeket megkaphassa :)

2016. júl. 14. 10:14
 13/21 anonim ***** válasza:

#12:

ismered az 5 szeretetnyelvet? :)

23F

2016. júl. 14. 10:21
 14/21 anonim ***** válasza:

Ez a szülinapos sztori már durvább :S

Lényegében te fizetted a saját születésnapodat. Oké, működjön az egyenlőség elve, de ne egy szülinapi (elvileg) ajándéknál.

Beszélhetsz vele, ahogy néhányan javasolják, de kétlem, hogy lenne ennek valami haszna. Ugyanis nem értené meg, mert ezt veszi természetesnek, ez rögzült be nála. Szerintem a személye elleni támadásnak venné.

Ha nem érti meg, akkor azt javasolnám, hogy próbáld meg megismertetni a nézőpontoddal. Pl. Születésnapjára vegyél valami ajándékot, mellé üss össze egy vacsorát. Aztán a végén kérd el a vacsora hozzávalóinak árát. Mert ez pont ugyanaz. Légy kreatív.

2016. júl. 14. 11:34
 15/21 anonim ***** válasza:

Mi főleg nyáron viszünk egymásnak otthon szedett gyümit :DDD És nagyjából ennyi.... szülinapra, karácsonyra meglepjük egymást valami maximum párezer forintos aprósággal, meg szoktunk olyat, hogy pl veszünk egy jó nagy tábla csokit ha megyünk át a másikhoz, hogy közösen megegyük.

Nagyjából ennyi, elég rosszul is érezném magam, ha folyton vásárolgatna nekem....

22L

2016. júl. 14. 11:50
 16/21 anonim ***** válasza:
Mikor milyen nemi betegseget szed ossze annak fuggvenyeben :)
2016. júl. 14. 12:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Ennyi idő alatt nem jöttél rá, hogy egy smucig sz @ rrágóval élsz együtt? Mi egy éve élünk együtt, 2 éve vagyunk együtt és havi 3-4 napot wellnesselük minden hónapban, évente 2-3 hosszabb nyaralás belefér, és rengeteg mindent veszünk a másiknak csak úgy, mert tudjuk, hogy szereti. Szerintem ti fordítva ültök a lovon.
2016. júl. 14. 12:24
 18/21 anonim ***** válasza:
Én azért megszoktam lepni a barátomat, most pl Badacsonyban voltam a hétvégére és vettem neki egy kepkeretet meg elohivattam egy közös fotót és nagyon örült neki :) de legtöbbször csak csokit vagy valami más édességet veszek neki amikor jön, de azt is együtt esszük meg :D de volt hogy csak neki is vittem a kedvenc csokijabol. Régen volt a városban egy bolt ahol zenekaros cuccokat lehetett kapni, akkor nagyon sok zenekaros kituzot vittem neki amit ratett a gitár tokra és annak is nagyon örült. Ő nagyon nem szokott nekem venni, de szó nélkül elvisz engem mindenhova, nem nyavog ha vásárolni kell velem, a családom is mer szivesseget és segítségét kérni tőle. Ez nekem többet jelent minthogy néha hozzon nekem egy csokit. Úgyis szülinapra karácsonyra stb mindig nagyon szépeket kapok tőle :)
2016. júl. 14. 12:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem értem.Sok rendes normális hapsi el van keseredve mert nem talál nőt,de a legganajabbaknak van párjuk.
2016. júl. 14. 12:54
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem igazan értem a problémát. Tehát az a baj, hogy bevásárol helyetted is mert neked nincs rá időd de nem mondja azt a tusfürdőre hogy hagyjad ajándék? Ha jól értettem te is dolgozol, szóval miért is kéne hogy ő fizessen dolgokat? Akkor miért vagytok külön kasszán?
2016. júl. 15. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!