Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok a párotoktól kapni valamit?
#10:
hát azért ez már fura...mármint ez milyen ajándék?
a kérdésnél a leírásból azt hittem meg van ki mit vesz és azért kéri el...de ez így elég gáz szerintem...
erről beszélgessetek, mert látni, hogy téged nagyon zavar...
23F
Sajnos én azt veszem észre, hogy manapság elég kevés az a férfi, aki csak úgy, akár kis apróságokkal meglepi a barátnőjét. Legyen az egy virág, egy tábla csoki, egy meglepi program, bármi. És nem azért mert bunkók, hanem mert egyszerűen nem jut eszükbe.
Esetleg valaki, férfi, írhatna valami ötletet, hogy mégis mi ennek az oka, és hogyan tudna hatni egy barátnő a barátjára, hogy ezeket az apró kedvességeket megkaphassa :)
#12:
ismered az 5 szeretetnyelvet? :)
23F
Ez a szülinapos sztori már durvább :S
Lényegében te fizetted a saját születésnapodat. Oké, működjön az egyenlőség elve, de ne egy szülinapi (elvileg) ajándéknál.
Beszélhetsz vele, ahogy néhányan javasolják, de kétlem, hogy lenne ennek valami haszna. Ugyanis nem értené meg, mert ezt veszi természetesnek, ez rögzült be nála. Szerintem a személye elleni támadásnak venné.
Ha nem érti meg, akkor azt javasolnám, hogy próbáld meg megismertetni a nézőpontoddal. Pl. Születésnapjára vegyél valami ajándékot, mellé üss össze egy vacsorát. Aztán a végén kérd el a vacsora hozzávalóinak árát. Mert ez pont ugyanaz. Légy kreatív.
Mi főleg nyáron viszünk egymásnak otthon szedett gyümit :DDD És nagyjából ennyi.... szülinapra, karácsonyra meglepjük egymást valami maximum párezer forintos aprósággal, meg szoktunk olyat, hogy pl veszünk egy jó nagy tábla csokit ha megyünk át a másikhoz, hogy közösen megegyük.
Nagyjából ennyi, elég rosszul is érezném magam, ha folyton vásárolgatna nekem....
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!