Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ti kaptok penzt a parotoktol amire kell? Pl. Nagyobb dolgok, telefon stb.
Ezt elötte kellett volna letisztazni, hogy ö mit hajlando vallalni azert, hogy te feladd az allasodat.
En ezt csak abban azt esetben tamogatnam, ha baratnöm nem szereti a munkajat es nem talal belathato idön belül hasonloan fizetö allast, de sosem kernem, hogy csak miattam hagyja ott. Abban az esetben pedig termeszeteen megosztanam vele, amim van es nem alaznam meg azzal, hogy meg kernie is kelljen.
És még megkérdezem, a TB-ét fizeti utánad? Fizet neked nyugdíj járulékot?
Teljesen kiszolgáltatott helyzetben vagy, és ez egy bántalmazó kapcsolat kezdete. Most dolgozni, később az utcára sme mehetsz egyedül.
Képzeld, kapok.
Házasok vagyunk, közös a kassza, nekem is van fix jövedelmem. Férjemnek szokott lenni maszek munkája, amit azzal keres, arra költi, amire akarja. Most éppen mobiltelefont kaptam tőle, mert az enyém is behalt. Pedig egy szóval se mondtam, hogy vegyen.
Nem fordult még elő, hogy a páromtól kértem volna pénzt.
Ha kérnék, szerintem adna. Meg nem "tiltana el" a munkámtól... nem is értem.
Mondjuk ha már miatta mondtál fel, akkor tényleg megvehetne neked mindent, csak hogy érezze, hogy lehet úgy is csinálni hogy te nem dolgozol, de akkor neki az többe fog kerülni :)
Igazság szerint az én párom szó nélkül vett nekem telefont, mikor elromlott és abban az időben sajnos nem dolgoztam. De nem kértem, egyik nap haza állított vele. SOHA nem kaptam nagyértékű ajándékot, még a kicsiket se szeretem, így zavarban voltam. Természetesen később, mikor újra elkezdtem dolgozni viszonoztam egy videókártyával, így megnyugodott a lelkem.
Mondjuk mi már házasok vagyunk, így kicsit más a helyzet, mint nálatok.
Ha elromlik egy kütyü, akkor belefér egy kapcsolatba, hogy kisegítsétek egymást.De szerintem sürgősen keress valami munkát, akkor ne legyél pultos, hanem pénztáros vagy valami irodai munkát biztosan találsz. Nagyon nem jó anyagilag függeni valakitől. Pláne hogy visszaél vele.
Jajj de szanalmas vagy. Azt hitted most jo vilagod lesz,melozni sem kell.
Ha nem dolgoznek,pofam nem lenne 70et kunyeralni..bar pultoskent sem..
Pff
Hiaba mondjatok neki, ugysem fogja fel..ezutan is csak a telo erdekli, meg a lové
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!