Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Most ezzel igazából mi a baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezzel igazából mi a baj?

Figyelt kérdés

Három éve vagyunk együtt. Ő 25 én 27 vagyok.

Közös volt a haveri társaság megismerkedtünk, bejöttünk egymásnak és összejöttünk.

Tegnap este megkérdezte, hogy szeretem-e? Mondtam, hogy szeretek veled lenni, bírlak jó veled. Erre visszakérdezett, hogy és szerelemből? Mondtam, hogy nem. Nem vagyok szerelmes beléd.

Az esti szex elmaradt, és még ma is furcsa. Pedig nagyjából ismer, tudja, hogy nem tulajdonítottam soha a szerelem ügynek nagy jelentőséget.

Ma mégis azt látom rajta, hogy nem tudta hová tenni a válaszom, mondta is, hogy rosszulesett neki és hagyjuk, ne beszéljünk erről.

Egyébként jó vele. Nincsenek gyerekes hisztijei, jó fej, vannak barátnői, nem csak én vagyok neki, nincs baja ha elmegyek a haverokkal egy egy este, ő is tud nélkülem szórakozni, szex remek, igazából minden rendben.

Ő lakik nálam, főzni nem szeret, szóval nem is főz :D a lakást ő takarítja. A lakás az enyém, nem bérlemény, a számlákat én fizetem, de a pénzünket nem dobjuk a közösbe. És ezzel így mindketten elégedettek vagyunk.

Ha nyaralás van vagy hasonló, akkor fele-fel arányban fizetünk, de ebből sem volt eddig baj.

Szóval valahogy kapcsolatban vagyunk, és eközben mindketten éljük az önálló életünket is. És most jön ez a szerelem téma három év után, amit igazából nem tudok hová tenni.. Miért ilyen fontos ez?

Mióta vele vagyok nincs más nő az életemben.

2018. jan. 27. 16:36
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy neked jó, de neki ez kevés.

Tényleg 3 éve vagytok együtt és te még soha nem voltál belé szerelmes? Még egy rövid ideig sem? Általában elmúlik a szerelem egy idő után, de helyette lesz a mély érzelmi kötődés.

Ő nyílván szerelmes volt beléd vagy még mindig az és rosszul esik neki hogy nincs viszonozva. Mindenkinek jól esik ha a másik szerelmes belé. Egyébkènt mi nem fogjuk megmondani, hogy ez őt mennyire zavarhatja. Ha neked ez kínos, akkor ne hozd fel a témát, majd úgyis mondja ha nagyon gáz a helyzet.

2018. jan. 27. 17:58
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

S mi lesz akkor ha netán betoppant egy nő az életedbe akibe szerelmes leszel,vagy olyat hoz ki belőled amit ez a lány nem tudott?

Azért nyugtass meg,hogy a kapcsolat elején szerelmes voltál belé?! :)

2018. jan. 27. 18:03
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Ami köztetek van az mindenkinél más szerintem.Van aki csak baráti kapcsolatnak nevezné egy kis extrákkal,szerinted / szerintetek meg egy kapcsolat.

Nektek kell tudnotok,illetve a párodnak,hogy neki ez jo e igy.

Bár nekem nem esne jól.S félnék attól mi van ha jön egy másik lány,aki iránt esetleg érzel valamit is.

2018. jan. 27. 18:08
 14/37 anonim ***** válasza:
94%
Nekem ilyen pasi biztos nem kellene.
2018. jan. 27. 18:16
 15/37 A kérdező kommentje:

Tényleg nem tudom miről beszéltek.

Számomra ez az egész egy túlmisztifikált badarság. Soha, se nő, se családtagok felé nem éreztem ezt a megfoghatatlan valamit..

Nekem egy rokon semmivel nem több mint egy idegen, ha nem tudjuk egymást kölcsönösen tisztelni, vagy nem tudunk miről beszélgetni.

Köszi a válaszokat.

Valaki írta, hogy esetleg attól félhet, hogy jön majd egy másik nő aki iránt érezni fogok.. Könyörgöm hol az önbizalma? Vagy miért feltételezné, hogy azért vagyok vele, hogy csak legyen valakim? Ez komolytalan.. nem valami vándormadár vagyok.. :D

2018. jan. 27. 18:25
 16/37 A kérdező kommentje:

11- nem, nem kínos. :) Nekem ez abszolút semleges..

ja, és nem. még az elején sem voltam "szerelmes" :D dugni azt akartam. aztán kiderült, hogy normális csaj, így idővel megkérdeztem, hogy nincs-e kedvem hozzám költöznie? ennek két éve.

2018. jan. 27. 18:28
 17/37 anonim ***** válasza:
83%

En tonkremennek egy ennyire racionalis, hideg embermellett.

Semmi baj Veled. De ha nekem egy ferfi elmeselne azt, amit ide leirtal, soha tobbet nem tudnek es nem mernek erzelmeket mutatni fele. Annak a kapcsolatnak ege lenne.

2018. jan. 27. 19:07
 18/37 anonim ***** válasza:
86%

Nekem se menne egy ilyen kapcsolatba.Kaptam már meg a páromtól,hogy nem szerelmes belém,de Ő legalább az elején szerelmes volt.

Lehet,hogy tényleg ilyen ember leszel egész életedbe,de lehet hogy nem.

S akkor lesz csak igazán próbléma.

Szerintem neked csak egy olyan làny kellene,aki kitudja hozni belőled azt ami eddig még senkinek nem sikerült.S ha lenne egy ilyen lány Te se igy gondolkoznál.

Nem a mi dolgunk ezt megitélni,hanem a párodnak.Majd Ő eldönti,hogy neki jó e igy.Mivel kiirtad ezt a kérdést,s mi leirtuk a véleményunket nem hinném,hogy el kéne itélned,vagy hülyének nézni :)

Mindenesetre nagyon kiváncsi lennék mi lesz ebből később!

2018. jan. 27. 19:27
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért mégis csak baj, ha soha nem szeretett senkit a kérdező. Bár így tényleg nem kell félni, hogy beleszeret másba.
2018. jan. 27. 19:29
 20/37 anonim ***** válasza:
87%
Én nem csodálkoznék, ha a barátnős beszélgetés után kisírt szemekkel menne haza és elkezdene csomagolni, majd távozna az életedből.
2018. jan. 27. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!