Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel a hülye helyzettel?
A vőlegényem hamarosan egy sulis táborba fog elmenni egy hétre...sportszakra jár levelezőre, de ettől még ugyanúgy kell teljesíteni a kötelező táborokat, mint a nappalos tagozaton.
Van egy csaj, aki egy évvel a párom alatt jár ugyanarra a szakra, és teljesen rákattant a szerelmemre. Értem ezt úgy, hogy megállás nélkül írogat és szívecskéket küldözget neki, meg 5000 kérdést tesz fel a sulival kapcsolatban...aztán persze próbálkozik magán jellegű kérdésekkel is, de a párom nem vevő rá, általában segítőkészen de szűkszavúan válaszol, meg van, hogy vissza sem ír, mert fárasztó neki ez az üzenettenger, amit a csaj lenyom...
A párom reagálásával nincs semmi gond, nagyon jól kezeli ezt az egészet, nem titkolózik meg nincs semmi a részéről, ami arra adna gyanút, hogy ínyére lenne a dolog...
Eddig különösebben én sem foglalkoztam ezzel, elkönyveltem egy kéretlen hódolónak.
Na de egyre durvább lett a csaj...írt a páromnak, hogy több olyan felsőbb éves tantárgyat is felvett, amit a párom is, remélve, hogy majd találkoznak (?).
Továbbá lesz egy tábor, amin hiába van több turnus, esküszöm egy teljes havi fizetésemet rá merném tenni arra, hogy addig fog okoskodni ez a kis görcs, hogy természetesen ő is akkor menjen, amikor a párom...
És basszus ez agyrém! Hogy kezeljem ezt? Oké, hogy a párom leszarja, meg őt nem érdekli, de az a tudat, hogy elmegy egy hétre, ahol ott lesz ez a szivacs nő, hát én megőrülök ettől...:(
Egyszerűen nem is értem...hamarosan összeházasodunk, fb-on is ki van téve, hogy jegyesek vagyunk, a lánnyal ellentétben a húszas éveink végén járunk, harmóniában és boldogságban élünk, alig várjuk az esküvőt...
Ez a nő miért nem tiszteli ezt? Miért nyomul ilyen erőszakosan? És mi az a pont, hogy kész elég volt, és ideje leállítani? A párom békés természetű ember, én kevésbé...nálam már érik a dolog, hogy írok neki, hogy merre van az arra, de nyilván nem akarom a páromat kellemetlen helyzetbe hozni, és nem akarok egy féltékeny, idegbeteg nőnek tűnni, de kezdem nagyon unni, hogy nem kopik le...
Ti, hogy kezelnétek ezt? És mi a szart csinálnátok azon a bizonyos héten, míg ők táborban lesznek, hogy ne legyetek zizik?
nagyon jól kezeled, igazából a párodon múlik, hogy rendezze ezt a helyzetet, a leírásod alapján ő is nagyon jól kezeli, átlag emberként viselkedik a csajjal, nem sunyiskodik előtted, és elég intelligensen reagálja le a helyzetet, azzal sincs gond.
az az egy hét míg ők táborban lesznek, hát nos, a kiscsaj biztosan fog próbálkozni, ha maximálisan bízol a párodban, akkor úgy kell átvészelned azokat a napokat, mint a többit! :)
Úgy van kösd fel a gyatyát. A két előttem szóló jól írta.
A dicséretet is megérdemlitek a párotokkal. Amúgy a párod azért is ennyire nyugodt és őszinte, mert ő tisztában azzal, hogy mekkora veszélyt is jelent ez a kapcsolatotokra. és valószínűleg ő úgy gondolja, hogy pont semekkorát, mert magabiztos.
Itt az ő hűsége és a te bizalmad van próbára téve a házasság előtt. Kezeld úgy, hogy ez most egy ez a "konfliktus" az életedben azért jött elő, hogy próbára tegye a Te bizalmad és a párod hűségét. Szerintem kiálljátok a próbát.
Nem kell parázni :) Hajrá!
"Ez a nő miért nem tiszteli ezt? Miért nyomul ilyen erőszakosan?"
Mert a vőlegényednek imponál, és ennek megfelelő jeleket ad neki!
Senki nem tud erőszakosan nyomulni, mert ha a vőlegényed úgy érezné, hogy neki túl erőszakos a nyomulás, akkor visszautasítaná.
Megkérted rá a fiút, hogy ne együtt menjenek a táborba?
A fiúnak fontos a kérésed, egyeztethet a lánnyal hogy ne együtt menjenek.
Ha nem hajlandó ilyen lépéseket tenni, akkor nem hajlandó monogámiában elköteleződni, nem hajlandó választani és csak az egyikőtökkel beérni, ennyi a magától értetődő ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!