Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a szituáció amire utólag visszagondolva azt mondjátok "te jó isten ennyire hülye voltam? "?
Még fiatalon történt...
A srác a 2. randin azt mondta, hogy "szeretlek".
2 hónapig voltunk "együtt", kiderült, hogy a srác nem teljesen "ép". Mit bántam meg?
Azt, hogy, azon nyomban nem vettem egy nagy hátraarcot, mikor először megláttam! (Online ismertem meg, az óta többet nem ismerkedtem interneten keresztül.)
Sosem volt sem randim, sem párom és az első srácot nahy naival felhívtam magamhoz ismerkedni... Aztán csodálkoztam, hogy miért akar annyira a fölsőm alá kukkantani.
Istenem, milyen hülye naiv voltam, jó, hogy nem történt baj
A kihasználatlanul hagyott lehetőségek. amiket az adott pillanatban nem ismertem fel. Na azok például ilyenek. :)
30F
Teljesen lefagytam a randin, annyira tetszett a srác.
Hebegtem-habogtam, totál kacifántos, se eleje, se vége mondatokban beszéltem, rengeteg tudományos szakszóval megfűszerezve. A srác nagyon tetszett, én pedig berezeltem, mert nem éreztem magam épp a top formámban, nem tudtam, mi a fenét akarhat tőlem :D Totális szerencsétlenségnek éreztem az egész randit,a végére eléggé letörtem, hogy jól elcsesztem az egészet, és épp emiatt, amikor megcsókolt, lesokkolódtam. Visszacsókoltam, tény, de eléggé fap.nának tűnhettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!