Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezzel igazából mi a baj?
Három éve vagyunk együtt. Ő 25 én 27 vagyok.
Közös volt a haveri társaság megismerkedtünk, bejöttünk egymásnak és összejöttünk.
Tegnap este megkérdezte, hogy szeretem-e? Mondtam, hogy szeretek veled lenni, bírlak jó veled. Erre visszakérdezett, hogy és szerelemből? Mondtam, hogy nem. Nem vagyok szerelmes beléd.
Az esti szex elmaradt, és még ma is furcsa. Pedig nagyjából ismer, tudja, hogy nem tulajdonítottam soha a szerelem ügynek nagy jelentőséget.
Ma mégis azt látom rajta, hogy nem tudta hová tenni a válaszom, mondta is, hogy rosszulesett neki és hagyjuk, ne beszéljünk erről.
Egyébként jó vele. Nincsenek gyerekes hisztijei, jó fej, vannak barátnői, nem csak én vagyok neki, nincs baja ha elmegyek a haverokkal egy egy este, ő is tud nélkülem szórakozni, szex remek, igazából minden rendben.
Ő lakik nálam, főzni nem szeret, szóval nem is főz :D a lakást ő takarítja. A lakás az enyém, nem bérlemény, a számlákat én fizetem, de a pénzünket nem dobjuk a közösbe. És ezzel így mindketten elégedettek vagyunk.
Ha nyaralás van vagy hasonló, akkor fele-fel arányban fizetünk, de ebből sem volt eddig baj.
Szóval valahogy kapcsolatban vagyunk, és eközben mindketten éljük az önálló életünket is. És most jön ez a szerelem téma három év után, amit igazából nem tudok hová tenni.. Miért ilyen fontos ez?
Mióta vele vagyok nincs más nő az életemben.
Az a baj, hogy nem szereted. És ő szeretve szeretne lenni. Neked meg csak praktikus és kényelmes megoldás.
Én is olyan vagyok, aki szeretve szeretne lenni és az ő helyében azt érezném, hogy csak az időmet pocsékolom melletted.
??
Langyos pocsolya? Ne pocsékoljam az idejét? Komolyabb kapcsolat?
A mi kapcsolatunknál már csak az lenne komolyabb ha vállalnánk gyereket is. Nem véletlen írtam le, hogy minden remek vele. És nincs más nő az életemben mióta vele vagyok.
Foglalkozunk egymással, számíthatunk a másikra vica-versa. Ezért nem releváns amit írtok! (1-3 válaszoló) Főleg úgy nem, hogy leírtam: "tudja, hogy nem tulajdonítottam soha a szerelem ügynek nagy jelentőséget."
Soha nem voltam szerelmes, soha nem is mondtam senkinek, hogy szerelemből szeretem. Azért nem mondtam mert az hazugság lett volna. Ez ennyire egyszerű.. De mi ez valami kényszer, hogy szerelmesnek kell lennie az embernek, hogy "komoly kapcsolatot" érezzen a nő is? Mi ez már?
Érdekes szitu.Őszintén nekem se tetszene ha a párom azt mondaná,hogy nem szerelmes.
Akkor mégis mi köt hozzá? Az,hogy régóta együtt vagytok,és sokmindent megéltetek már?
Bár azt szokták mondani,hogy évek mulva a szerelem elmúlik,és erős kötödéssé válik.Talán ez van nálatok is?
Ezt vele kell megbeszélned! :)
5-ös! Köszi, ez jó válasz volt!
Hogy mi köt hozzá? A ragaszkodás biztos nem. Nézd, ő egy stabil pont az életemben, olyan mint egy barát akivel tudunk jókat beszélgetni, akivel könnyű őszintének lenni, és ezt oda-vissza megadjuk/megkapjuk egymástól. Tudunk nevetni egymáson, szívesen segítünk a másiknak, hasznosan eltöltjük az időnket, nem öljük egymást gyerekes hülyeségeken, kikérjük egymás véleményét a dolgokról, meghallgatjuk a másikat. És mindemellé jókat szexelünk.
Vele megbeszélni nem tudtam, mert nem akart róla beszélni. Jelenleg pedig az egyik barátnőjével van, szóval visszatérünk erre később.
Az ember az esetek nagy részében azért akar valakivel kapcsolatot, mert szerelmes. Erre az érzésre vágynak a legtöbben egy kapcsolatban, mivel barátokat családtagokat is lehet szeretni, nőket/férfiakat szexuálisan kívánni, de jó esetben csak a párodba vagy szerelmes.
Azért 3 év után egy "Bírlak, jó veled" elég kevéske, ilyet egy havernak is tudok mondani. Szerintem ezért nem esett neki jól, nincs benne semmi különleges, kizárólagos.
És lehet, hogy még azt gondolod, hogy nem fontos a szerelem, de (jártam én is így és akármilyen gejl dumának is hangzik) még fiatal vagy, jöhet olyan ember az életedbe akitől - a jó értelemben - teljesen megkattansz, hidd el. Ezt viszont a barátnőd nem biztos, hogy meg szeretné várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!