Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, elköttetnétek magatokat a párotok kedvéért?
Nem várnék el ilyet a páromtól.
Én el akarom köttetni magam, ezt tartom a legjobb megoldásnak.
3gyerekem van, most töltöm a 40et, nem akarok szülni.Ez végérvényes, biztos megoldás.
Erre senkit nem szabad kérni, a saját testével mindenki maga rendelkezik.
Ez öncsonkítás, SOHA! Mint ahogy én sem kérnék ilyet nőtől.
A tablettán kívül még vannak fogamzásgátló módszerek.
Egyaltalan nem fejtettem ki velemenyemet, hogy ki legyen felelös a fogamzasgatlasert! Ez egyenenkent es parkapcsolatonkent valtozo.
Tudomanyos tenyeket irtam le! Eszembe nem jutott volna, hogy ez valakit megsert vagy okot ad valaszomat "nem hasznosnak" talalni!
Nem tudtam, hogy az egyetlen helyes valasz a kerdesre, hogy termeszetesen elköttetnem magam!
De kezdem felismerni az itt jellemzö szinvonalat.
Ami mar a szemelyes velemenyem: Örülök, hogy ilyen emberek igyekeznek nem szaporodni. Aki magara ismer, nyugodtan lepontozhatja ezt is.
Elég gáz az a nő, aki ilyet elvárna egy férfitól.
Elég gáz az a férfi, aki elvárná egy nőtől, de ő sose tenné meg, mert az ő szent magvainak igenis meg kell maradnia. :D
Közös döntés, mindkét fél részéről "áldozatot" vállalva viszont nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!