Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak, elköttetnétek magatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, elköttetnétek magatokat a párotok kedvéért?

Figyelt kérdés
2018. jan. 11. 18:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Miért??
2018. jan. 11. 18:34
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
Ez most nagyon őszinte lesz. Nincs az az Isten, sem ember, amiért én ezt megtenném. Szeretet ide vagy oda. Bár fogalmam sincs mi értelme a kérdésnek.
2018. jan. 11. 18:36
 3/18 anonim ***** válasza:
53%
Nő vagyok, de ezt soha senki nem várhatja el a másiktól!
2018. jan. 11. 18:37
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
Nő vagyok, én szívesen elköttetném a petevezetékeimet magamért, csak nem engedik.
2018. jan. 11. 18:39
 5/18 anonim ***** válasza:
80%
Ha már lenne gyerekünk, akkor jobb alternatívának tartanám, mint a gumit vagy a tablettát. Egyéb esetben köttesse el ő magát.
2018. jan. 11. 18:40
 6/18 anonim ***** válasza:
19%

Nem!

Több tudomanyos felmeres mutatta, hogy csupan a meggyözödes, hogy egy ferfi nemzeskeptelen, drasztikusan csökkentette a libidojat.

Ezert nem terjedt el az amugy teljesen müködökepes fogamzasgatlo tabletta ferfiaknak. A placebo-tesztcsoport ugyanazok mellekhatas miatt panaszkodott, hogy szerelmi eletük es szexualitasuk nagyon alabb hagyott.

Hajlando vagyok ovszert huzni vagy vallalni a megszakitasos modszer kockazatat (habar megfelelö utanjarassal ez is tud egy hatekony modszer lenni). De egy olyan mütetnek alavetni magam, amitöl nagy valoszinüseggel egyszerüen elmegy a kedvem a szextöl, azt nem szeretnem. Meg akkor sem, ha lenne mar egy tucat gyermekem.

2018. jan. 11. 18:55
 7/18 anonim ***** válasza:
15%
Miért kérne ilyet tőlem bármelyik nő is?
2018. jan. 11. 18:57
 8/18 anonim ***** válasza:
90%
6-os válaszoló... a női fogamzásgátló tablettáknak a libidócsökkentés kb. a legenyhébb mellékhatása, mégis több millió nő szedi be naponta.
2018. jan. 11. 19:30
 9/18 anonim ***** válasza:
91%
Én hajlandó lennék rá minden további nélkül, de én speciális eset vagyok, mert én nem akarok gyereket és nem hiszem, hogy valaha is akarok.
2018. jan. 11. 19:42
 10/18 anonim ***** válasza:
33%

De náluk a tudat csökkenti a vágyat.

Pont nemrég olvastam utána az análszexnek, főleg külföldi fórumokat, cikkeket, és a többség azt mondja, hogy a tudat miatt izgatja. Nem jobb, mint a vaginális szex, csak hogy megalázhatja a nőt, meg ráveheti olyanra, amit nem akar, növeli a libidóját.

Na itt ugyanez van. Ha a spermája nem okoz kárt, már kedve sincs az egészhez.

2018. jan. 11. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!