Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a barátnőtök kedvéért körbe metélnétek magatokat?
Ez a kérdés nem reális......
Van akinek egészségügyi okok miatt felnőtt korban hajtanak végre műtétet(gondolok itt fitymaszűkületre), de azzal hónapokig nem lehet szexelni, szóval egy barátnő nem kér ilyet.
38F
Oké értettem köszönöm a válaszokat, aki akar az még írhat.
És ha feleség kérné vagy egyáltalán nem, mert nem így lettünk nevelve!
6-os
Muhahahaha! De ,hogy nem! >;)
https://www.youtube.com/watch?v=cWSVonRsdKk
:DDD
Viccen kívül:
Nos ,én zsidó vagyok.
És még a "legelvetemültebb" rabbi sem metélhetne úgy át egy férfit ,hogy ha nem akarja.
De ha mégis megteszi ,akkor megszegi a térítés tilalmát.
Természetesen a 8 napos körülmetélés (brit milá) az más.
Én a humanisztikus irányzathoz tartozok és nálunk nem kötelező a metélés ,bár javasolt a zsidó identitás tartása képen.
Mondjuk én nem vagyok körülmetélve és így hosszútávon nem is tudom ,hogy fogom-e magam.
Mondjuk egészség ügyi előnyei vannak ,de szex közben később sülsz el ,mintha nem lennél körülmetélve.
Döntsd el te!
Üdv!
Nem.
Azaz lehet, de akkor őneki is ezzel arányos áldozatot kell hoznia:
valamelyik súlyosan obszcén v. perverz fantáziálgatásomat kell valóra váltania nap mint nap, de legalább hetente egyszer-kétszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!