Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan tennétek túl magatokat azon, ha a párotok egy nap őszintén bevallaná, hogy szokott fantáziálni arról, hogy szívesen lefeküdne a lánytestvéretekkel, mert nagypn vonzónak találja?
Értelemszerűen ha van nektek.
Nagyon megrázna titeket ez a vallomás vagy csak legyintenétek rajta egyet? Mit tennétek ezután?
Ismerek egy olyan párt, ahol a lánynak a húga is egy lakásban lakik vele. Bár némileg elkülönülten, de mégis egy fedél alatt. A fiú nap mint nap találkozik vele is, van úgy, hogy emiatt a barátnője húga csinál kaját és többször ő takarít, mosogat. Ez a két lány viszonylag azonos testalkatú és az arcuk sem különbözik annyira (elvégre testvérek). Nekem mindkettő lány egyformán tetszik.
Páromnak volt hasonló beszólása, igaz, ő poénnak gondolta.
Roppantul ízléstelennek tartom így is, ha meg még komolyan is gondolja az illető, akkor szimplán közölném, hogy menjen nyugodtan, de az én ágyamba már nem jön vissza.
Párommal az ő poénján is csúnyán összevesztem, nem hiszem el, hogy egy férfi ennyire értetlen legyen, hogy nem fogja fel, ez miért bántó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!