Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Másról fantáziálni ez mekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másról fantáziálni ez mekkora probléma?

Figyelt kérdés
Barátnőm szerint szex közben egyszer fantáziált a szomszéd srácról. Meg maszturbálás közben egy másikról. Én csak hokizásközben szoktam más nőkről fantáziálni. Anno egyszer a volt barátnőmnél volt, hogy másra gondoltam pedig nagyon is szerettem.

2015. júl. 1. 12:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Eleg problema
2015. júl. 1. 14:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Valaki erre azt mondja, hogy kit érdekel, miről fantáziál, veled van ott az ágyban, nem? De én ezt még így nem gondoltam végig amúgy, csak eszembe jutott, hogy valaki mondta.
2015. júl. 1. 14:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Gondold cssk h ha vele vagy minek kene nas neg a gondokatba is
2015. júl. 1. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!