Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Talán lehet valakije?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán lehet valakije?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom sokszor volt már hasonló jellegű kérdés, de mégsem állom meg, hogy most ne írjam le én a kétségeimet.

Röviden: Férjemmel 6 éve vagyunk együtt, és lett egy furcsa szokása, ami eddig nem volt. A mobilját viszi magával a fürdőbe, wc-re is. Eddig is szeretett mobilozni, de ez már sok. Ez úgy tűnt fel nekem, hogy az egyik nap viccből mondtam neki, hogy mutassa meg a mobilját, hogy mit függ rajta folyton. Erre rém pipa lett, hogy én mit képzelek kb. Persze, igaza volt. De ha ezen az ártatlan kis viccemen így felhúzta magát, akkor ennek fele se tréfa. Így indult be nálam a fogaskerék és vettem észre, hogy "rejtegeti" a mobilját előlem.

Lehet csak paranoiás vagyok?

2018. jan. 11. 12:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezen felháborodna akkor mi a kérdés még? Ha a kezembe veszem a barátnőm telefonját és nyomkodom és ö kikapja a kezemből akkor tuti gáz van.

Mi titkonivalótok van egymás előtt? Milyen kapcsolat ez?

2018. jan. 11. 13:25
 12/14 A kérdező kommentje:
Azt mondana, hogy ez nem illik, hogy maganszfera. :/
2018. jan. 11. 17:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Rám egyszer se szólt a barátom, hogy magánszféra, amikor a kezemben volt az övé. Én is itt hagyom mellette, amíg elmegyek a dolgomra, ujjlenyomatos de kód is van rajta amit megmondtam neki, ő is nekem a sajátját, na nem úgy, hogy te figyi mi a kódod? Hanem valahogy így alakult csak. Mondjuk egyikünk se néz bele, csak megnyugtató a tudat, hogy nem rejtegetjük.
2018. jan. 11. 18:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha lemerül a telefonom, barátom simán odaadja az övét ha megyek "trónolni", rajta van az én kártyajátékom. Persze ott van az is , hogy nem kutakodok rajta, és neki nincs is mit dugdosnia. Mondta hogy ha ennek ellenére kutakodnék, azért mérges lenne, de ez érthető is. Ha szó nélkül körülnézne az üzeneteim közt, bár nincs rejtegetni valóm, rosszul esne. Ha bármire kíváncsi, nyugodtan kérdezzen meg, meg is mutatom ha nem sunyizik. Ez van fordítva is.

Na de ha már arra ugrik hogy kézbe vennéd a telefonját... akkor bizony valami olyan van rajta, aminek tudja hogy te nem örülnék. Én is megcsalásra gondolnék. De legyenek akár más csajokról képek, akár önbizalom erősítő tinder, vagy bármi, bármi amit titkolni akar előtted, mert nem örülnél neki... Nos, hiába egészséges hogy mindenkinek meg van a magánszférája, de főleg egy házasságban, szerintem nem fér bele, hogy ne legyünk őszinték a másikkal ilyen szinten...

2018. jan. 17. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!