Már nem szeret a férjem? Talán lehet valakije? Furán viselkedik, ez mire utaló jel?
Gyanús.
Szerintem el kéne mennetek valahova kettesben és átbeszélni ezt a témát.
Ez csak az én véleményem, ne bántódj meg:
Igen, megcsal. Azért nem akar válni, mert akkor osztozni kellene pénzen, gyereken, satöbbin. Te nem cirkuszolsz, beletörődsz, ott van a gyerek is, cselédkedsz is (kaja, rend, tisztaság van), akkor minek akarna válni? Jó ez neki így teljesen.
Sya mit is irjak ?Elkeseríteni nem akarlak inkább biztatni probállak,bár nehéz pár dolgot tudni kéne rólad...Hát a kérdésedre válaszolva 80%,hogy megcsal....a férfiak soha nem fáradtak a sex-re azt inkább a nök szokták mindani:DHa ruhákat parfümöt vesz és boldogon jár melóba az meg már tényleg gyanus,söt az is lehet,hogy a munkahelyén van a nő.És azt hidd el,hogy szeret te vagy a felesége gyereke anya.Csak sexuálisan már nem tart vonzónak....én véleményem szerint lehet meghíztál szülés miatt stb.Tenned kellene azért,hogy változzon.A kiabálás stb pedig azért van a férfiak ilynek ha nincs sex,de ha az rendben van kenyérre lehet öket kenni.Figyelj oda a külsödre jobban,és kezdemyényezz az ágyban te.Pl.ő már alszik te meg szépen elkezded kényeztetni simogatni.......éppen ott....:-)
Sok férjnek az hiányzik,hogy a nő kezdeményezzen.És nem kell róla beszélni minden legyen spontán.Sok sikert.26/L szintén férjnél.
Teljesen egyértelműnek tűnik számomra, hogy megcsal. Én azt mondom, kérdezz rá egyértelműen, állíts olyan helyzetet, ahonnan nem tud elmenekülni! Próbáld meg lebuktatni (persze a jó ízlés határain belül, ne fordulj ki magadból a "nyomozás" során)!
Én egyébként ilyen viselkedés láttán megcsalád nélkül is elválnék tőle, mert ez nem közös élet, csak egymás mellett létezés. A gyereknek is jobb lesz, ha nem ezt látja otthon, hogy apu úgy viselkedik anyuval, mint egy házicseléffel, ott alázza meg, ahol csak tudja, közben meg bizonygatja, hogy szereti. A gyerekek nagyon hamar meg tudják érezni, ha valami nincs rendben: most még talán sérülések nélkül tudnátok megszabadulni ettől a kellemetlen helyzettől.
Igen jól látod,a férjed Téged házicselédnek használ.
És ki mossa vasalja az új cuccait?Ki főzi amit megeszik?
Szerintem ha nem hajlandó leülni megbeszélni veled a dolgaitokat,akkor okozz neki egy kis meglepit azzal,hogy sajnos nincs mit enni mert Te nem készítettél hanem csavarogtál,tiszta ruha sincsen sajnos mert nem volt időd mosni vasalni...stb...
Tuti van valakije,főleg ilyen házas élet mellett.
És így már egyáltalán nem csoda,ha felkelti a Te érdeklődésedet is más férfi.
Tisztázzátok a dolgaitokat,aztán ha nincs más megoldás váljatok el.Így nem érdemes együtt élni.ez senkinek nem jó.De szerintem az exeddel csak utána kezdj kapcsolatot,ha a házasságod már lezártad.
Minden jót,sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!