Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Talán lehet valakije?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán lehet valakije?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom sokszor volt már hasonló jellegű kérdés, de mégsem állom meg, hogy most ne írjam le én a kétségeimet.

Röviden: Férjemmel 6 éve vagyunk együtt, és lett egy furcsa szokása, ami eddig nem volt. A mobilját viszi magával a fürdőbe, wc-re is. Eddig is szeretett mobilozni, de ez már sok. Ez úgy tűnt fel nekem, hogy az egyik nap viccből mondtam neki, hogy mutassa meg a mobilját, hogy mit függ rajta folyton. Erre rém pipa lett, hogy én mit képzelek kb. Persze, igaza volt. De ha ezen az ártatlan kis viccemen így felhúzta magát, akkor ennek fele se tréfa. Így indult be nálam a fogaskerék és vettem észre, hogy "rejtegeti" a mobilját előlem.

Lehet csak paranoiás vagyok?

2018. jan. 11. 12:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A kétségeid jogosak, de azt is figyelembe kell venned hogy nincs elég információd mely alapján ezeket a következtetéseket letudnád vonni. Engem nem nagyon érdekel az ilyen esetben az illem, ha van okom bizalmatlannak lenni akkor bizalmatlan leszek, a helyedbe én bele turkálnék a telefonjába. Ezt férfi ként mondom. Előbb derüljön ki mint sem később és egyébként sem mondhatja hogy nem voltak erre utaló jelek.
2018. jan. 11. 12:16
 2/14 anonim ***** válasza:
47%

Mondjuk én is szeretek cikkeket olvsni szarás közben.

A másik dolog meg az, hogy lehet, hogy csak a magánszférát trtja fontosnak és ezen akadt ki, de ez nem derül ki az írásodból, tehát nincs teljees rálátásunk az egészre. Más magnzszférát megsértő vicceid voltk? Azzokra hogy reagált?

2018. jan. 11. 12:20
 3/14 A kérdező kommentje:

Nem "székeléshez" viszi a telefonját. :D És a tusolás is gyorsan megvan. Én arra gondolok, hogy nem akarja előttem kint hagyni egy percre sem a mobilját.

Eddig nem háborodott fel az ilyen jellegű vicceimen.

2018. jan. 11. 12:23
 4/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá én is, hogy megnézem a mobilját, de valahogy az nem én vagyok. Egyébként meg tuti törli az olyan jellegű bájcsevegéseket. Másképp szeretnék utána járni..
2018. jan. 11. 12:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hajlandó veled erről beszélgetni, avagy hazudik, akkor nem igazán van más mód.
2018. jan. 11. 12:32
 6/14 anonim ***** válasza:
Mindenképp gyanús. Minden szituációban rejtegeti, tehát az esetek 99%-ban nem hagyja egyedül a mobilját, vagy azért néha-néha leteszi és direkt otthagyja? (ergo nem véletlenül hagyja ott)
2018. jan. 11. 12:34
 7/14 A kérdező kommentje:
Ezt így konkrétan még nem figyeltem meg. De most úgy gondolom, hogy csak akkor hagyja ott a telefonját, ha pl nappaliból kimegy a konyhába (ergo rálátása van).
2018. jan. 11. 12:37
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Csal. Csak akkor viselkednek igy.
2018. jan. 11. 12:51
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű a megoldás: amikor együtt vagytok és leteszi a telefonját az asztalra vedd fel, nézz bele, meglátod hogy reagálja le. Ha te nem dugdosod a telódat előtte akkor ő se tegye.
2018. jan. 11. 12:59
 10/14 A kérdező kommentje:
Hat az mondjuk nem kerdes, hogy mit tenne. Nem kicsit volna felhaborodva.
2018. jan. 11. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!