Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi tanár a párom, hogyan lehetne vele együtt élni?
Egyetemen oktat és a munkájából kifolyólag nagyon elfoglalt,ami nem is lenne baj,szeretem,hogy imádja a munkáját,hogy vannak ambíciói és maximálisan támogatom, nem nyúzom azzal,hogy dolgozzon kevesebbet,nem is akarnám, igazából szóvá sem teszem,mert imponál,hogy nem a tökét veri egész nap. Nekem is megvan a munkám,bár az enyém kevesebb elfoglaltsággal jár.Eddig oké is.
A kérdésem az lenne,hogy akinek szintén egyetemi tanár a párja,azzal hogyan oldják meg azt,hogy a kapcsolatukat is ápolják?
Nincsenek elvetemült elvárásaim, pusztán annyi,hogy néha szervezzünk kettesben programokat ( heti 1 szer teljesen elég lenne),esetleg naponta egy 20 perc összebújás, lefekvés előtt,ami nem csak arról szól,hogy mi volt aznap, hanem csak élvezni, hogy vagyunk egymásnak. Vagy ha egész héten nyomta látástól vakulásig,akkor legyen egy olyan nap,amikor képes lazítani és hagyja,hogy kreatív dolgokat is csináljunk együtt,vagy egy kellemes vacsora,egy sakk parti, ilyesmi.
Szerintetek ezek kivitelezhető igények egy professzor mellett?
34 N
43 F
50-es:
félkegyelmű...azt IS írtam,hogy barátnőm hozta fel ezt a kérdést, nem én gondoltam rá.
na,ezt a kérdést törlöm is az üzenetek oldalamról,így nem látom a többi választ.
Köszi annak a 2-3 embernek,akinek megvan az érettségije
és sikerült értelmezni, válaszolni.
üdv
"félkegyelmű...azt IS írtam,hogy barátnőm hozta fel ezt a kérdést, nem én gondoltam rá. "
Az már rég rossz, ha a barátnőd egy egyszerű felvetéssel elbizonytalanít... teljesen mindegy, hogy mit mondasz, sehogy sem jössz ki jól a dologból...na meg itt mindenki azt mond amit akar névtelenül. Úgyse fogod bevallani, hogy bajok vannak a kapcsolatodban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!