Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egyetemi tanár a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemi tanár a párom, hogyan lehetne vele együtt élni?

Figyelt kérdés

Egyetemen oktat és a munkájából kifolyólag nagyon elfoglalt,ami nem is lenne baj,szeretem,hogy imádja a munkáját,hogy vannak ambíciói és maximálisan támogatom, nem nyúzom azzal,hogy dolgozzon kevesebbet,nem is akarnám, igazából szóvá sem teszem,mert imponál,hogy nem a tökét veri egész nap. Nekem is megvan a munkám,bár az enyém kevesebb elfoglaltsággal jár.Eddig oké is.

A kérdésem az lenne,hogy akinek szintén egyetemi tanár a párja,azzal hogyan oldják meg azt,hogy a kapcsolatukat is ápolják?

Nincsenek elvetemült elvárásaim, pusztán annyi,hogy néha szervezzünk kettesben programokat ( heti 1 szer teljesen elég lenne),esetleg naponta egy 20 perc összebújás, lefekvés előtt,ami nem csak arról szól,hogy mi volt aznap, hanem csak élvezni, hogy vagyunk egymásnak. Vagy ha egész héten nyomta látástól vakulásig,akkor legyen egy olyan nap,amikor képes lazítani és hagyja,hogy kreatív dolgokat is csináljunk együtt,vagy egy kellemes vacsora,egy sakk parti, ilyesmi.

Szerintetek ezek kivitelezhető igények egy professzor mellett?

34 N

43 F

2017. dec. 27. 09:38
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
79%
Már bocs, de ennek semmi köze ahhoz, hogy egyetemi tanár a párod. Attól még, hogy egyetemi tanár, tudna rád időt szakítani, ha szeretne, de sajnos ezek szerint nem akar. Lehetséges, hogy nem is úgy szeret téged, ahogyan azt kellene neki. Vannak jóval elfoglaltabb emberek is az egyetemi tanároknál, akik biztos, hogy hetente többször is tudnak időt fordítani a párjukra.
2017. dec. 27. 09:42
 2/53 anonim ***** válasza:
82%

Muti meg neki ezt, nehogy így járjon:

[link]

2017. dec. 27. 09:44
 3/53 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudom hány olyan választ kapsz ahol a pasi egyetemen oktat, sőt, professzor.

Csodálkozom,hogy Benned kérdésként merül fel ami felmerül, és azon is,hogy ilyen lángelme mellett ezt a kérdést itt teszed fel.

A párom nem egyetemen oktat, "csupán" több intézmény vezetője, és nem professzor, de azért egy Dr. előtaggal "büszkélkedhet.

A kapcsolatunkban ez sosem jelentett akadályt, legalábbis a betöltött pozíció nem ment az együtt töltött idő rovására.

Amikor kialakult köztetek ez a viszony is vélhetőleg tudtad mit vállalsz.Ha Te kevésnek tartod az együtt töltött időt akkor mondd el ezt Neki. Bár nem hinném,hogy az oktatói munkája gátolja abban,hogy esténként átöleljen.

Bocs', ha kicsit gúnyosra sikerült a hozzászólásom, nincs szándékom bántani. Viszont nekem kissé olyannak tűnik mintha a a párod rangja számodra fontosabb lenne mint a magánéletetek, bármennyire ezt hangsúlyozod.

Meg kell találni a középutat, és erre bárki képes, bármilyen elfoglaltság mellett, hiszen az idődet Te osztod be.

Hozzáteszem: aki 3-4 műszakban dolgozik is legalább annyira elfoglalt mint egy egyetemi tanár, mégis talál időt a magánéletére.

2017. dec. 27. 09:46
 4/53 A kérdező kommentje:

bocs...2 hónapja vagyunk együtt..nem várok többet a jelenlegi helyzetnél,teljesen belefér.

A kérdésem csak elméleti jellegű,hogy AKINEK egyetemi tanár párja VAN,azok hogyan oldják meg a kapcsolatukat.

2017. dec. 27. 09:48
 5/53 anonim ***** válasza:
100%

Én azért nem jöttem össze egy nővel, mert minden nap a saját boltjában dolgozott, hétvégén is mindkét nap és volt 2 vizslája is. Hiába volt szimpi, nem tudtam hova férek bele.

És mondta is, hogy ha van egy szabad napja ő csak pihenni szeretne nem menni bárhová is...40F

2017. dec. 27. 09:51
 6/53 anonim ***** válasza:
60%
Max neked mondja azt, hogy ennyire elfoglalt. Igazából szinte bármennyi szabadideje lehetne, hisz a munkajanak nagy részét maga osztja be.A konkrét előadások, megbeszélések kivételével. Szerintem ezt egyetemi hallgatók is pontosan látják. De én is megerősíhetem. Előző párom, és jelenlegi is ilyen munkát végez. Téged megvezettek. Amúgy én is észrevettem, hogy sokan bekamuzzak a nőknek, hogy mennyire fontos a munka, mennyi időt emészt fel. Ezzel nyernek maguknak saját időt. Addig sem kell gyereket pelenkázni, barátnővel programot csinálni stb.
2017. dec. 27. 09:53
 7/53 A kérdező kommentje:

a párom és a többi Prof. között annyi a különbség, hogy a munkája egyfajta szerelem, ráadásul olyan tárgyat tanít,ami rengeteg olvasást,

kutatást,publikálást,könyvírást követel,ami többnyire magányos munka.Nem könyvelés,amit még otthon gyorsan 1 óra alatt be lehet végezni.

De jelenleg nincs ilyen gondunk,csak barátnőm vetette fel,hogy mi van,ha később nem lesz ideje rám, lévén munkaőrült.

2017. dec. 27. 09:54
 8/53 A kérdező kommentje:

6-os:

akkor majd olvasd át a kommentem.

2017. dec. 27. 09:55
 9/53 A kérdező kommentje:

de leírom akkor :

a kérdésem elméleti jellegű.Jelenleg a gyakorlatban nincsen problémánk a közös időtöltéssel, csak barátnőm nyomán eljátszottam a gondolattal, mi van ha.

És ha van az a "ha", akkor hogyan lehet jól kezelni.

2017. dec. 27. 09:58
 10/53 A kérdező kommentje:

megbeszélések egyébként napi jellegűek, továbbá minden más egyetemi rendezvényszervezésben is részt vesz, workshop-okat moderál, szervez, PDH hallgatókat mentorál és még folyatódik a sor.És persze ott a kutató munka,a publikálások, a könyve jövőre jelenik meg.

Nem egy sima angol tanár,aki összedobja a másnapi anyagot.

2017. dec. 27. 10:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!