Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi tanár a párom, hogyan lehetne vele együtt élni?
Egyetemen oktat és a munkájából kifolyólag nagyon elfoglalt,ami nem is lenne baj,szeretem,hogy imádja a munkáját,hogy vannak ambíciói és maximálisan támogatom, nem nyúzom azzal,hogy dolgozzon kevesebbet,nem is akarnám, igazából szóvá sem teszem,mert imponál,hogy nem a tökét veri egész nap. Nekem is megvan a munkám,bár az enyém kevesebb elfoglaltsággal jár.Eddig oké is.
A kérdésem az lenne,hogy akinek szintén egyetemi tanár a párja,azzal hogyan oldják meg azt,hogy a kapcsolatukat is ápolják?
Nincsenek elvetemült elvárásaim, pusztán annyi,hogy néha szervezzünk kettesben programokat ( heti 1 szer teljesen elég lenne),esetleg naponta egy 20 perc összebújás, lefekvés előtt,ami nem csak arról szól,hogy mi volt aznap, hanem csak élvezni, hogy vagyunk egymásnak. Vagy ha egész héten nyomta látástól vakulásig,akkor legyen egy olyan nap,amikor képes lazítani és hagyja,hogy kreatív dolgokat is csináljunk együtt,vagy egy kellemes vacsora,egy sakk parti, ilyesmi.
Szerintetek ezek kivitelezhető igények egy professzor mellett?
34 N
43 F
39:
pont ezért gondolkodtatott el a dolog.Pont azokat csinálja,amiket írtál,én meg ugye sütöm mellette a sütiket,meg a muffinokat,hogy közben azért egyen is néha,ha már a vacsira nem volt idő.Ha nála vagyunk.Ha meg nálam,akkor viszek neki este. Mondjuk a sütögetést élvezem,illetve ha tényleg annyira benne van a dolgokban,akkor én is írok mellette ( én is szellemi munkát végzek), vagy lefoglalom magam a saját dolgaimmal.12-14 órát is eltaláltad.Jobb napokon 12,rosszabbakon 13-14.
" te úgy tudod, hogy a párod professzor?
mert az az egyetemi hierarchia csúcsa, és ritkán érik el 43 éves korukra. "
1.) Associate Professor
2.) Az ottani egyetemen igenis van 43 éves Full Professor.
Tehát valószínűleg tudom.
A többi nem releváns a kérdésem szempontjából,így értelmetlen a válaszadás is.
#38, már olvasta XD. Az egyik oka, hogy ennyire szeretem az a figyelem. Már vagy 2 éve szólogat be az itteni kommentjeim miatt. Igaz írtunk bő 2000 emailt és azt mondja felismeri a stílusomat, meg az elütéseimet is, de hát akkor is. (Csók, Édes)
Sokféle ember van, az egyetemeken is. Az a rendesebb fajtának nagyon nem olyan, mint egy munkaviszony, vagy munka -nekem is inkább valami személyes dolog, pár száz emberrel. Se eleje, se vége. 23.-a óta is vagy 30 kisebb-nagyobb ember kisebb-nagyobb problémáját oldottam meg. A facebookra se tudok úgy belépni, hogy ne várna legalább egy ilyen...
Szóval én megértem a párod túlterheltségét, és azt is, hogy neki most kell felfelé lépkedni.
Annyit azért megtehetsz, hogy 2-3 hétre előre veszel valami mozi, színház, koncertjegyet. Nem hiszem, hogy elzárkózna ettől, csak eszébe se jut, vagy nem fog hozzá, hogy megtegye.
mert ha meg nem írom oda,akkor meg : mégis mivel foglalkozik a párod?...
2.) Pont ezt volt a lényege a kérdésemnek,hogy mások,akiknek Professzor a férje/élettársa,azoknál hogy megy ez.
de minek magyarázok én...
itt senki nem olvassa (egy-két pozitív példától eltekintve) a kommentjeimet?? Akkora hülyeségeket tudnak írni,hogy besz*rok.Ha meg nincs türelme valakinek végigolvasni,akkor válaszolni se legyen türelme.
Ilyen hülye válaszokat.Na ezért értelmiségi a párom.
" A párod nem amiatt nem foglalkozik veled, mert egyetemi tanár, hanem azért, mert munkamániás, és nem érdekled."
sehol nem írtam azt,hogy nem foglalkozik velem,sőt,azt is írtam,hogy a kiírt kérdés elméleti jellegű,a való életben nem történt még meg.
Mondom én,hogy analfabéta vagy.De most már válaszoltál feleslegesen eleget,te is lefoglalhatnád magad valamivel.
Köszönjük.
Bár biztos vagyok benne,hogy jön még egy újabb sértődött válasz,úgyhogy előre írom,hogy akkor már ne kelljen:
oké. Kiírtad magadból,mehetsz.
És megint csak köszönjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!