Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egyetemi tanár a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemi tanár a párom, hogyan lehetne vele együtt élni?

Figyelt kérdés

Egyetemen oktat és a munkájából kifolyólag nagyon elfoglalt,ami nem is lenne baj,szeretem,hogy imádja a munkáját,hogy vannak ambíciói és maximálisan támogatom, nem nyúzom azzal,hogy dolgozzon kevesebbet,nem is akarnám, igazából szóvá sem teszem,mert imponál,hogy nem a tökét veri egész nap. Nekem is megvan a munkám,bár az enyém kevesebb elfoglaltsággal jár.Eddig oké is.

A kérdésem az lenne,hogy akinek szintén egyetemi tanár a párja,azzal hogyan oldják meg azt,hogy a kapcsolatukat is ápolják?

Nincsenek elvetemült elvárásaim, pusztán annyi,hogy néha szervezzünk kettesben programokat ( heti 1 szer teljesen elég lenne),esetleg naponta egy 20 perc összebújás, lefekvés előtt,ami nem csak arról szól,hogy mi volt aznap, hanem csak élvezni, hogy vagyunk egymásnak. Vagy ha egész héten nyomta látástól vakulásig,akkor legyen egy olyan nap,amikor képes lazítani és hagyja,hogy kreatív dolgokat is csináljunk együtt,vagy egy kellemes vacsora,egy sakk parti, ilyesmi.

Szerintetek ezek kivitelezhető igények egy professzor mellett?

34 N

43 F

2017. dec. 27. 09:38
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:

15-ös:

köszönöm,kedves tőled :)

2017. dec. 27. 10:12
 22/53 A kérdező kommentje:

Igazából így is feltehetettem volna a kérdést :

Én úgy gondolom,hogy a párommal megtudjuk oldani a közösen együtt töltött idő kérdését, barátnőm szerint azonban idővel az elfoglaltsága gondot okozhat, hiszen annyira elvakultan imádja azt,amit csinál.És akkor ki látja reálisan? Ő vagy én?Vagy mindketten?

Mert meglátásom szerint kommunikációval, szeretettel,hajlandósággal,kreativitással mindent meglehet oldani.

Állítólag volt két olyan kezdetleges kapcsolata,amik amiatt fuccsoltak be,mert egyszerűn nem volt idejük találkozni,így nem is tudtak több randit összehozni.

2017. dec. 27. 10:20
 23/53 anonim ***** válasza:

Együtt vagytok, tehát van lehetőséged arra,hogy "szabályozd" az együtt töltött időt. mivel még viszonylag rövid ideje vagytok együtt tudod alakítani a helyzetet, tereld olyan irányba,hogy azt szokja meg, Neked szükséged van az együtt töltött időre.

Előre nem látsz, ráadásul manapság minden bizonytalan, még az Ő állása is az lehet. jön egy összevonás, vagy leépítés, máshová kerül, más feladatot kap, ami más időbeosztással jár. Fölösleges ezen előre gondolkodnod, viszont az fontos,hogy ne hagyd azt,hogy csak a munkájának éljen.

2017. dec. 27. 10:23
 24/53 anonim ***** válasza:

Egyértelműen ha ő a kapcsolatát helyezi háttérbe, és a munkát előtérbe, akkor a kapcsolat nem fog működni hosszú távon. Ezt jobb ha elfogadod. Nem most, de pár év mulva ez tuti gondot fog okozni, ha nem változik, de az is lehet hogy beleun, és több szabad ideje lesz rád. Bármi lehet ezt előre megjósolni lehetetlen.

Most te is azt mondod neked ez elég ami most van, két év múlva lehet másképp vélekedsz... Érted?

Ne azzal foglalkozzatok sokat hogy mi lehet, hanem hogy ami most van az jó e? Ha jó akkor folytassátok, ilyen egyszerű.

2017. dec. 27. 10:26
 25/53 A kérdező kommentje:

oké. egyébként már "Tenure" státuszban van,ami azt jelenti,hogy nem fokozhatják már le.

Szóval a tempó biztos ilyen marad.

2017. dec. 27. 10:29
 26/53 anonim ***** válasza:
Egyetemen tanit a parom. Olyan, mint barmilyen mas munkahely,
2017. dec. 27. 10:43
 27/53 A kérdező kommentje:
mondjuk itt kint külföldön sokkal pörgősebb egy elismert professzor beosztása. Magyarország nyugisabb.
2017. dec. 27. 10:51
 28/53 anonim ***** válasza:
32%
Akkor miert itt teszed fel a kerdest? Nem beszelni nyelvet?
2017. dec. 27. 10:53
 29/53 A kérdező kommentje:

hadd döntsem már el,hogy hol és miért ott teszem fel a kérdést,jó?

Köszöntem.

2017. dec. 27. 11:01
 30/53 anonim ***** válasza:
100%

Öhm.. egy egyetemi tanár közel nem olyan elfoglalt. Félreértés ne essék, nem a munkáját keveslem, de ennél sokkal elfoglatabb munkakörök vannak.

Én havi 300 órát dolgozom a honvédség egy kémiai laborjában. Havonta 5-6 alkalommal 24 órát vagyok bent, másik 3-4 alkalommal 12 órát, a többin 8-at, mint a normális emberek. Számtalan a váratlan helyzet amikor 8 órai munkára megyek be de úgy alakul, hogy nem tervezetten 12, esetleg 24 lesz belőle.

A párom pedig rendőr, ők 12 órában dolgoznak, kivéve ha nem lesz belőle 13-14 óra. Hol nappal, hol éjjel dolgozik.

Na ez az igazi erőpróba. Együtt lakunk, de alig látom és ritkán alszunk egy ágyban. Borzasztó sok szervezést és előre gondolkozást igényel, de ez van :)

És rajtunk kívül biztos számtalan szakma van még, aki tudna mesélni..

de egyetemi tanár? Minden nap a saját ágyában alszik, tervezett órarendje van hónapokra előre. Nyilván előre kidolgozott órái vannak. Jó néha ki kell javítani 150 hallgató zh-ját, vizsgáját. Ott biztos több a dolga, de azért ez nem napi szintű.

29N

2017. dec. 27. 11:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!