Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki volt már ÚGY együtt a tanárával? Ha igen, akkor hogy sikerült összehozni?
2-os gimis voltam, amikor a tanárom kiment külföldre. Megkerestük egymást, sms-ek stb, majd visszatért, egy darabig titokban találkozgattunk (2 éven át), majd érettségi után összeköltöztünk, ennek már 5. éve lesz. 6 éve a párom. =)
És mielőtt lehordanának bárminek is, nagyon jó tanuló voltam és nem érettségiztem az adott tárgyból.
akkor ide is leírom :)
Igen, voltam már ilyen helyzetben, és akár mennyire furcsa is, én, azaz a diák vetettem véget a dolognak... :)
Nagyon megbántam, mivel jövőre érettségizek, és van, hogy nem tudok csak tanárként nézni rá, hisz tudom, hogy Ő belémszeretett, és mikor "elhagytam" még szeretett, ráadásul mi még le is tegeződtünk akkor. szóval nem az "összehozás" volt nehéz, hanem a külön útra térés. nagyon bánom már, de azt hiszem neki kellett volna több eszének lenni, persze ilyenkor a másikatt okolni mindig könnyebb :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!