Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran ingerult a parom es kiabal velem. Meddig szabad turni?
Te érzed, hogy mekkora a baj és te tudod mennyire komoly kitörések ezek. Mi a párommal mindketten lobbanékony természettel rendelkezünk, ha fádtság is társul mellé, azonnal felkapjuk apróságokon is a vizet, viszont jellemzően egy óra múlva már egymáshoz bújunk és azt sem tudjuk min kaptunk össze. Tolerálom, hogy ő ilyen, ő is megtanult kezelni engem, amikor elkap a hév.
Egyébként nálam ez családi vonás jó eséllyel. Anyu végtelenül türelmes, apu ugyanilyen lobbanékony. Régen sokszor elsírtam magam az 5 perces kitörésein és nem is értettem anyu ezt hogyan tudja elviselni. Aztán rájöttem. Szeretik egymást és csak ez számít. Ami abban a pár percben elhangzik, mindenki elengedi a füle mellett, utána leülünk és normál hangnemben megbeszéljük. Talán azért is tudom ennyire jól tolerálni a párom kitöréseit, mert ebben szocializálódtam. :) Ezt azért messze nem nevezném bántalmazásnak, de mint ahogy említettem is, a ti kapcsolatotokban neked kell érezned mennyire megy ez túl egy határon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!