Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran ingerult a parom es kiabal velem. Meddig szabad turni?
Ahelyett, hogy a tűrésen gondolkoznátok, meg kellene, hogy beszéljétek a dolgokat.
Ha ő is szeretne változni, akkor fog is tudni, de lehet, hogy ez nem egyedül fog neki sikerülni, hanem szakember segítségével csak.
22/N
3 jól írta.
Ennél csak rosszabb lehet,ha nem változik meg hagyd el. Inkább 1 év mint 50 év veszekedés.
Mar az elejen is volt nehany duhkitorese - na, nekem itt lett volna a vége.
Tipikus pszichopatával élsz együtt egy bántalmazó kapcsolatban.
Apáék 14 évet éltek le együtt, mégis egy kezemen meg tudom számolni, mikor igazából veszekedtek, én is másfél éve vagyok a kedvesemmel, de hangos szó nem hangzott még el köztünk, a legnagyobb vitánk is teljesen nyugodt hangnemben zajlott, pedig akkor komolyan féltem, hogy szakítunk végül.
Azt hiszem, hogy a gyerekkori élmények sajnos mentális, pszichés problémát okoztak nála. Pszichomókust ajánlok.
.
Azt hinné az ember, hogy aki bántalmazó családban nőtt fel,az felnőttként kerülni fogja az ilyesmit, tök higgadt lesz stb.
Hát sajnos nem, sokszor pont olyanok lesznek felnőttként, mint a szülők voltak anno.
Én nem vagyok benne biztos, hogy ezt tovább tűrném.
Sajnos jól látod a helyzetet, ez nem fog javulni, sőt rosszabb lesz.
Még mindig a kapcsolat elején jártok. Mi lesz később? Mi lesz ha gyereketek lesz?
Ugyanolyan szar gyerekkort akarsz a gyerekednek majd, mint amiket a párod mesél a sajátjáról?
Nem az számít, hogy mások szerint ideális pár vagytok. Mások nem tudják, hogy hogyan beszél veled amikor kettesben vagytok és ideges.
Az, hogy bocsánatot kér szerintem kevés.
1-2x azt mondom oké, előfordul, hogy olyat mond a vita hevében, amit megbán.
Na de utána kétszer is meg kéne gondolnia, hogy mit mond ki, nem újra elkövetni .
Ha tűröd, akkor csak rosszabb lesz.
Lehet orvos segítene neki, de én nem vagyok benne biztos, hogy 1 év után ezt végig csinálnám vele.
Neked kell tudni, te vagy vele, te ismered.
Ha nem akarsz szakítani, akkor utolsó megoldásként próbálja ki a terápiát.
Ha nem akarja a segítséget elfogadni és nem változtat, akkor viszont küldd el, rakd ki, szakíts vele.
Sajnos én is hasonló vagyok a párodhoz.
Én is bantalmazó családban nőttem fel, és esküszöm, hogy mással lehet egész életében nem történik annyi sz@rság, mint velem 26 éves koromig.
Azóta teljesen megszakítottam a kapcsolatot mindenkivel,ennek több éve már , de a sebek nem tudom, hogy mikorra tűnnek el teljesen.
A lelkem sem az igazi, de nagyon tudok szeretni.
Lassan 2 éve együtt vagyunk a párommal, és sajnos előfordul, hogy apróságokon összekapunk, ingerülten válaszolok, indokolatlan dühkitörésem van.
Nem voltam szakembernél, nem akarok erre súlyos összegeket fordítani, ugyanis elég szerényen élek, de interneten fórumokon kutakodás.
Rátaláltam a kálium foszforikumra, és most ilyen kúrát tartok.
Remélem, tudtam segíteni, mert nekem jól reagál rá a szervezetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!