Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » , , Aránytalanul" szép nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

, , Aránytalanul" szép nővel működhet?

Figyelt kérdés
Tudom nem szép megfogalmazás, elnézést érte. Arra gondolok, hogy egy sokkal szebb nővel működhet-e hosszú távon vagy csak csalódni fogok? (Mármint hozzám képest sokkal szebb). Attól is félek, hogy mivel ezen aggódnék állandóan, tönkre tenném vele a dolgot. Tudom hogy látatlanban nehéz erre válaszolni, de úgy ,,nagy átlagban" gondolom. Azon jár az eszem, hogy egy ilyen nőt nyilván sokan észrevesznek, állandóan idegeskedhetnék ez miatt. Eddig úgy veszem észre, hogy pénzügyileg is el vagyok maradva tőle (ez azért nem feltétlenül probléma, csak mégis lehet akár). Nagyon oda vagyok érte, teljesen megbabonáz:) De pont ezért is nehezen viselném, ha elromolna. Szóval van olyan hogy egy bizonyos ,,kategóriakülönbségnél" (ez undorító, de nem találtam jobb kifejezést) nem fog működni?
2017. nov. 30. 11:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszi:) Megpróbálok nem aggódni:) Sosem szoktam semmin, de most mégis, talán érthető:)Igen az elején vagyunk. Féltem először is mert nagyon szép, aztán megjött egy olyan kocsival hogy ,,na mondom vehetek fel providentet egy vacsihoz":D (Sosem féltem pénzügyektől és ha volt is különbség, sosem volt probléma, szerintem ezt a férfiak eltúlozzák). Én meg ha nem is tök átlag vagyok, de...na de :D Na köszi a segítséget!:) Jót tettél a lelkemnek, kivéve aki le akart beszélni, de nem baj legalább tudat alatt ez a lehetőség is bennem lesz, ha véletlenül úgy alakulna, legalább készülök rá )
2017. nov. 30. 12:31
 12/21 anonim ***** válasza:
Volt pasim aki ezeken idegeskedett, benyögte hogy én sokkal többet keresek, ami nem volt igaz csak azt gondolta. Meg hogy ő nem elég jó hozzám. Részemről működhetett volna a kapcsolat de ezekkel tönkretette végül ő hagyott ott.
2017. nov. 30. 12:32
 13/21 anonim ***** válasza:

A világon minden rosszra fel kell készülni. Egyszer hagy alább a figyelem és akkor fog történni a rossz. Éppen minden jól megy? Durr egy haláleset gyorsan. Éppen jól haladsz? Durr egy halálos betegség. Minden szép és jó? Durr egy lakástűz a szomszéd jóvoltából.

Csak akkor kezdj aggódni, ha minden túl szépen alakul, mert akkor biztos, hogy jönni fog a rossz.

2017. nov. 30. 12:34
 14/21 anonim ***** válasza:
Volt modell csajom és volt tök átlagos csajom is. Mindegyikkel vége lett, szóval bárkivel bármi elsza*ódhat :D Itt nem a külső fog számítani.
2017. nov. 30. 12:58
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha a nő érdeklődést mutat irántad, én simán megpróbálnám! Nyilván nem véletlenül érdeklődik pont irántad, ha objektíven nem egy szinten vagytok külsőleg. Nem minden szép nő hűtlen, nem mindenki a szintjén való emberhez vonzódik. Persze, nyilván több férfi fog nála bepróbálkozni, Ha te emiatt rettegsz, nem bízol benne - akkor tényleg lehet, hogy nem fog működni, de amiatt, mert te nem bízol eléggé a nőben, az oktalan féltékenység pedig minden kapcsolatot megöl.

A pénzkülönbség akkor probléma, ha:

1) te emiatt komplexusos vagy és rajta vezeted le

2) ha ő megszokott egy életszínvonalat, és tőled is azt várja, még akkor is, ha tudja, hogy te nem keresel annyit

(és ez nem minden esetben van így, sőt... én pl. nőként jobban keresek, mint a párom, és sosem volt ezzel gondom)

2017. nov. 30. 13:10
 16/21 A kérdező kommentje:
Sosem zavartak a pénzügyek. Legalábbis az átlagnál biztos nem jobban. Az hogy mennyire várja el azt nem tudom, ezen mondjuk talán nem is tudok változtatni. Volt már olyan barátnőm akivel nagy volt a különbség és egyáltalán nem okozott problémát. Ettől félek a legkevésbé igazából. Az meg hogy mennyire lép félre azért tőlem is függ:)
2017. nov. 30. 13:33
 17/21 anonim ***** válasza:
A világ egyik legnagyobb hülyesége a "Jobb félni, mint megijedni" mondás. Már hogy lenne jobb? Semmivel sem fog kevésbé fájni, ha felkészülsz a kudarcra, viszont ha azt várod, hogy csúf vége legyen, addig mérgezed az egészet a hozzáállásoddal, amíg tart. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy vaknak kell lenni a vészjósló jelekre, de amíg ezek nincsenek, minek? Mi értelme? Különben sincs akkora pofáraesés, amiből egy mentálisan ép ember ne tudna felállni. Fel a fejjel :)
2017. nov. 30. 13:42
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom, a szinkronban hogy ejtik, de akkor is Leonard a név, nem Lennard.
2017. nov. 30. 13:51
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne működhetne? Volt már ilyenre példa, bár az ellenkezőjére több. Mindenesetre, nem érdemes ezen túl sokat agyalni.
2017. nov. 30. 15:11
 20/21 anonim ***** válasza:

Szinkronban elég hivány "Lenörd"... Ez majdnem olyan rossz, mint a Game of Thrones-ban a Szerszej meg a Pisál nagymester. Vagy anno a "Szebásztyön"...

2017. nov. 30. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!