Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
, , Aránytalanul" szép nővel működhet?
Egy kevésbé szép lánnyal is elromolhat a kapcsolat.
Felesleges előre félni valamitől, ami nem is biztos, hogy megtörténik.
A hölgy nem egy tárgy, akit bárki elvehet tőled, ha megtetszik neki. Önálló, döntésre képes személy, aki szabad akaratából van veled, ha veled van.
Végül is hihetsz Edgarnak, aki például minden kérdés alatt élteti a féltékenykedést és az életben nem volt még egy normális kapcsolata, vagy hihetsz egy olyannak, aki 8 éve boldog, kiegyensúlyozott házasságban él egy olyan férfival, aki mindenki szerint nincs vele "egy ligában", vagy még jobb, ha nem stresszelsz és nem görcsölsz és majd te magad is meglátod :) Gondolom nagyon az elején vagytok, még róla is kiderülhet, hogy vannak olyan tulajdonságai, amik NEKED nem felelnek meg, felesleges előre görcsölni. Hajrá!
4-es voltam
Így könnyű ám. Mivel még szerinted sem vagytok "egy ligában" marad a klasszikus alárendelődés a részéről, mivel a te kezedben mindig ott a joker ütőlap, hogy "Én találnék jobbat, te nem". És marad az olyan kapcsolat, mint ami a "Big Bang Theory"-ban van Lennard meg Penny között, ahol majdnem mindig Lennard akinek kötelező engednie. Nagyszerű lehet a valóságban az ilyen. Ja tényleg nagyszerű is, nagyapám is így él, csak mert nagyanyám "szép" hozzá képest, ami amúgy igaz is. (Nagyfater fénykorában a Mézga Gézára hasonlított). Mázli, hogy alapból alárendelődő típus, aki nem hajlik arra, hogy kvázi igazságosan működjön a dolog kb. fele-fele arányban.
Én nem éltetem, ti élétetik a naív struccpolitikát, hogy "úgyse lesz semmi, mert ő nem olyan ám". Kíváncsi lennék meddig tud elmenni az ilyen bárgyúság. Jön ki a férfi/nő szeretője a szobából félmeztelenül a párja az ágyban teljesen meztelenül és akkor jön a "Öööööööö... csak egy szerelő aki a rossz kályhát vizsgálta meg, mert nagyon fűt, ezért kellett levetkőzzek".
És a naívak szerint ekkor sem szabad erre gondolni, mert az "nem egészséges", hanem el kell hinni ezt a mesét, mert fő a bizalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!