Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Most akkor hárpia vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hárpia vagyok?

Figyelt kérdés

Párom inni van a haverjaival. Amivel alapvetően nincs gond - mondta, hogy mennek, én meg tudomásul vettem.

A gondom az, hogy előre közölte, hogy nem marad soká, nem akar sokat költeni, meg amúgy is. Szóval már itthon kéne lennie. De nem írt/hívott, hogy marad még, vagy akármi.

Nem jár el egyébként gyakran. De olyankor mindig úgy megy, hogy csak egy-két sör, aztán a haverok meghívják, meg megint, meg megint, aztán csontrészegen állít haza. Mert ugye visszautasítani nem lehet. Meg ez, mint most is, hogy sose akkor jön, mikor megbeszéljük. (Értem én, hogy jó a buli, de ha pl. én vagyok el barátnőkkel, akkor óránként hívogat, hogy minden oké-e, ugye jól vagyunk, ugye lesz, aki hazajön velem, nem egyedül, stb stb stb...) Én meg ugye direkt nem hívom, mert nyilván nem akarom zavarni.

Nyilván morcos vagyok a fent leírtak miatt, de szóvá tette, hogy ő leláncolva érzi magát, mert nem megy soha sehova. (Én nem gondolom, de ezt már túl hosszú lenne kifejteni.)

Szóval áldásom rá, nem mondtam semmit, annyit kértem, hogy vigyázzon magára, ne igyon sokat.

Meg kértem, hogy végezzen el valamit itthon, mielőtt elmegy. Már egy hete kérem (olyan, amit én nem tudok megtenni), de mindig elmaradt, most fáradt, most mást csinál, majd holnap, és tegnap megbeszéltük, hogy ma megcsinálja, mielőtt elmegy.

Persze elmaradt, de úúúúgyse lesz részeg, majd délután megcsinálja.

Most persze megint sehol sincs, egy szót nem írt egész nap, tökrészegen fog beállítani, ergo ma már semmit nem lehet csinálni, mert beájul az ágyba.

Én meg nagyon szeretnék jófej barátnő lenni, de annyira felspanoltam magam, hogy remegek az idegtől. :(

Ha elmondom neki, hogy miért nem írt, nem erről volt szó, stb., akkor az lesz a válasz, hogy én le akarom őt láncolni, mert nem mehet sehova. Pedig nem erről van szó, csak hogy soha nem tartja be, amit beszélünk. Ha jön kb akkor, amikorra ő mondta (sose én mondom, hanem ő magától, hogy mikor akar jönni!), ha azt az 5-6 sört inná meg, ami a tervben volt, nem lenne bajom.

Az már a hab a tortán, hogy van olyan haverja, aki agresszív részegen, és baromira nem kedvelem emiatt...

Jézusom, most így leírva tényleg totál hárpiának érzem magam. :( Én veszem túl komolyan ezt az egészet? Nem kéne vele foglalkoznom, csináljon amit akar? Vagy mi a megoldás erre?

2017. nov. 21. 15:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%

Nem kell mindenáron megfelelned. Főleg, hogy ő ,agasról tesz arra, amiben megállapodtatok.

A páromat évek óta, mióta ismerem, nem láttam részegen, és nem is akarom.

Asszem mehetne, ahova akarna, ha rendszeresen törkrészegen jönne haza.

2017. nov. 21. 15:30
 2/24 anonim ***** válasza:
43%
Jézusom, így leírva nem veszed észre, hogy már rég ki kellett volna rúgnod ezt a részeges barmot?!
2017. nov. 21. 15:31
 3/24 anonim ***** válasza:
67%

Nem vagy hárpia...

A párod megbízhatatlan, piálással adja ki a gőzt, nem csinálja meg , amit megígért, lesz@rja, hogy hazaszóljon, stb.

Ezt nem hagynám szó nélkül. Beszélj vele mielőtt lecsúszik teljesen.

2017. nov. 21. 15:32
 4/24 A kérdező kommentje:

Nem részeges. Mármint azt írtam is az elején, hogy ez nem gyakori, csak mondjuk egy-két havonta vagy még ritkábban.

Szóval nem arról van szó, mint itt sok kérdésben, hogy minden héten eljár haverozni és nem tud felnőni harminciksz évesen - csak ha elmegy, akkor mindig ez a vége. Kivétel nélkül, pedig sose így megy el, hogy most aztán jól berúgnak.

2017. nov. 21. 15:33
 5/24 anonim ***** válasza:
54%
Nem vagy hárpia. Az a megoldás, hogy keresel egy olyan férfit, akiben meg lehet bízni.
2017. nov. 21. 15:34
 6/24 anonim ***** válasza:
91%

Hát...ilyen haverokkal, lehet már rá is szoktatták a keménydrogokra...

Na csak vicceltem, verd fejbe egy sörösüveggel...

Na csak vicceltem...

Ezt megkell beszélni, az ilyen kis semmi kis sz/\r dolgokból jön az, hogy az egyik megúnja a banánt és lelép, aztán ott marad mint a sánta kutya.

Az emberek, miért nem képesek kicsit jobban odafigyelni egymásra?! Több figyelmet adni....és a kimondott szónak...tonnányi súlya van.

Sose fogom megérteni.

2017. nov. 21. 15:34
 7/24 anonim ***** válasza:
50%

Hány évesek vagytok?

Én nem állok össze ilyen pasikkal, akik kocsmázással töltik a hétköznap délutánjaikat!

Gondolkozz el, hogy milyen jövőt szeretnél magadnak?

Milyen terveid vannak? Abba beleillik ez az életvitel, amit ő csinál?

Ne azon gondolkodj, hogy hárpia vagy-e. Mondjuk ez attól függ, milyen stílusban adod elő magad. De nem ez a legégetőbb kérdés az életedben. Az most mindegy. Azon gondolkodj el, hogy akarod e- így élni az életedet, vagy szeretnél egy olyan társat magad mellé, aki tisztel, törekvő, és nem az alkoholizmus irányába száguld az agresszív alkesz haverjaival.

Nézd kicsit távolabbról az életedet, és dönts, lépj!

Nem hárpia vagy, hanem szerintem bolond, ha benne maradsz ebben az életvitelben.

2017. nov. 21. 15:37
 8/24 anonim ***** válasza:

Most olvastam, hogy ritkán csinálja.

6. vagyok

2017. nov. 21. 15:40
 9/24 anonim ***** válasza:
61%
Ha mindig ezt csinálja min vagy meglepődve? Máskor volt következménye ha ezt csinálta? Nem.Most lesz? Nem, mert jófej barátnő akarsz lenni.Szóval mit vártál?Teszi mert teheti.
2017. nov. 21. 15:41
 10/24 anonim ***** válasza:
66%

Nem vagy hárpia, tényleg tarthatatlan, amit csinál. Ha a szépen beszélgetés nem hát, a helyedben lelépnék ilyen kor otthonról valamelyik barátnőmhöz, és kikapcsol ám a telefont. Nincs kaja holnapra, nem csinálok meg semmit neki. Másnap annyit írnék, hogy ha hazaértünk, beszélünk. Ezután elmondanám, hogy ha újra megtörténik az, hogy mindenféle értesítés nélkül későn jön haza (és itt nyilván nem a túlóráról, balesetről, meg max fél óra elcsúszásról van szó), ráadásul csatak részegen, akkor a cuccaim együtt megyek el. Az xy dolog pedig legyen végre megcsinálva.

És nem, szerintem ez nem kegyetlenség. Nem azzal van a baj, ha x év alatt 1 ilyen eset van. Hanem hogy rendszeresen, pár havonta, és kommunikációval nem oldható meg, mert a másiknak nincs rá hajlandósága. Aki pedig nem fejlődik, nem halad, nem kompromisszumkész, az ne csodálkozzon , ha elhagyják.

2017. nov. 21. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!